Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szinglik! Akiket zavar, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinglik! Akiket zavar, hogy egyedül vannak! Milyen gyakran jut eszetekbe, hogy jó lenne valaki?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, akivel nagyon szeretitek egymást. Kort és nemet is, légyszi. :)
2010. febr. 1. 17:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

nekem leginkább akkor mikor fizikailag is egyedül vagyok, mármint nincs velem a családom és a barátaim(sajnos ez elég sűrűn fordul elő) akkor viszont borzalmasan magányos vagyok. jó szinglinek lenni...egy ideig utána sztem szenvedés... :(

19/L

2010. febr. 1. 18:00
 12/18 anonim ***** válasza:

Nagyon gyakrann.

Rossz, hogy nincs velem akit szeretek.

2010. febr. 1. 18:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Kb.:20 percenként.
2010. febr. 1. 19:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Én szinte mindig egy fiúra gondolok,akinél nincs esélyem,de mégsem tudok túllépni rajta.Ez van ,szenvedek.
2010. febr. 1. 19:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak én vagyok bolond, de én néha ha jövök valahonnan haza mindig arra gondolok, hogy ráérek.. .. mert senki sem vár haza. És ez rossz.

Ti is voltatok már igy?

2010. febr. 1. 23:03
 16/18 anonim ***** válasza:

23.03! Velem is sokszor megesik, hogy megyek "haza", és arra gondolok, hogy nincs kihez. Egy film kapcsán hallottam: ha valaki megtalálja élete szerelmét, olyan, mintha hazaérkezne.

Én is nagyon szeretnék már "otthon lenni"...

2010. febr. 1. 23:11
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát én is. :( :) Mindenkinek sok sikert!:)
2010. febr. 2. 13:30
 18/18 anonim válasza:
F néha, de olyankor valamilyen csajra gondolok akivel jártam , aki bunkó volt velem(vagy akivel nem jártam de egy úgymond "csitri" és minenkivel jár), vagy ilyesmi , és akkor rájövök hogy jó is nekem :)
2013. aug. 28. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!