Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás jelei? Miből lehet észre venni?
Gyanítottam hogy megcsal a párom,mindne jel arra utalt,viselkedésban és egyéb dolgokban megmutatkozott.Kicsit nyomozgattam,de semmit nem találtam.Majd mondom rékérdezek és nincs senkije.
Nem vagyok féltlékeny típus,de valami vészcsengő bekapcsaolt.Az lehet hogy nem csalt meg,de lehet van neki egy kiszemeltje esetleg vagy már szerelmes is lett belé,csak valamiért nem jött létre,esetleg még maga sincs tudatában?
A viselkedése megváltozott,a szokásai nekem ez nagyon gyanús.
Szerintem az nem igaz, hogy fél attól, hogy összetalálkoztok a szeretővel és emiatt nem fogja meg a kezedet. A szeretők tudják, hogy van egy férj is a képben, nem befolyásolja őket egy ilyen találkozás, inkább lapulni szeretnek ők is ilyenkor, átmennek a túloldalra, stb.
Az viszont lehet, hogy már nem akarja megfogni a kezedet, mert nem annyira erősek az érzelmei feléd. Tedd szóvá a dolgot! Rögtön meg fogja fogni a kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!