Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek sürgősen?

Figyelt kérdés
tehát van egy barátom 2 éve vagyunk együtt és úgy érzem hogy már nem szeretnék vele lenni.. a családja is annyira más én valahogy nem erre vágyunk. nem régen ide költözött hozzánk..talán ez a baj de én már nem érzek úgy ahogy kellene nem is kívánom meg semmi. közben megismerkedtem egy másik sráccal és vele sokkal jobban érzem magam nevetünk rengeteget. és én úgy érzem hogy sokkal inkább vele szeretnék lenni. és anyukámnak elmondtam hogy már nem akarok vele lenni. és közölte hogy azt csinálok amit akarok stb..de ide többet egy fiú se teszi be a lábát.. megkérdeztem hogy most akkor nem is lehet más barátom erre mondta hogy lehet de ide többet se bemutatni se máshogy nem jön be egy fiú se.. foggalmam sincs mit tegyek.
2014. dec. 12. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Anyud jól beszél! Nem kell kuplerájt csinálni a lakásból. Én felháborítónak tartom, hogy te magad nem tudod mit akarsz. Én mondjam meg? Minek neked kapcsolat? Te éretlen vagy hozzá. De vigasztaljon a tudat hogy nem csak te vagy olyan aki nem tudja mit akar! Sok ilyen fiatal van.
2014. dec. 12. 16:10
 2/6 To7ka ***** válasza:

Teljesen megértem anyukádat. Ez nagyon nem normális, hogy egy kevesebb mint 2 éves kapcsolatot valaki beköltöztet otthonra. Mielőtt jönnének puffogni, emelem kalapom ha valakinek működött, de erre nagyon kicsi az esély, kivéve ha nincs pénz, de van terv a külön költözésre, viszont a szülők soha nem fogják hosszú távon jól tolerálni. Ne csináld ezt a feszkót otthonra, ez a szüleid felé és bunkóság, akik elviselnek tudja a fene mióta egy gyakorlatilag idegen kölköt a házukban, az út szélén talált árva kiscicát még hazaviszed, de a pasikat nem kell!! Komolyan!

Randizz normálisan, és keress olyat aki dolgozik, menj el Te is dolgozni (vagy szüleid besegítenek), és vegyetek ki együtt egy szobát (oh, nagyon is hogy lehet), vagy garzont. Minden probléma megoldva.

2014. dec. 12. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérlek istenem, könyörgök ne kerüljek össze ilyen lánnyal,,,kérlek szépen bármit megteszek csak ilyet nem akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mit hülyíted ha nem akarsz vele lenni ba.dmeg???
2014. dec. 12. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Akivel 2 éve vagy együtt...mond el neki,szakíts vele...Hagyd hogy mással boldog legyen...Nem értem miért nem mondod meg neki,és miért húzzátok egymás idejét?

A másik csávóval majd kiderül mi lesz...ahogy épp hozza az élet..

2014. dec. 12. 16:13
 5/6 A kérdező kommentje:
itt nem arról van szó hogy más is költözzön ide. a barátom pedig dolgozik.. félek hogy megbántom a szakítással ennyi az egész. nem tudom mit tegyek. nem értem miért kell rögtön lehordani a másikat. érzéseimnek sajnos nem tudok parancsolni mást szeretek.. de úgy ha itthon ez megy hogy majd át se jöhet akkor nem tudom mi értelme..:(
2014. dec. 12. 16:51
 6/6 To7ka ***** válasza:
Anyukádat az idegesíti, hogy miattad tűrt el egy pasit az Ő házában. Ott élt veletek egy kölök akihez semmi köze nincs, érted tette, és most közlöd, hogy nem is kell. Gondolj arra, hogy vettek neked egy lovat, akin néha lovagoltál, és ott áll a nagyszobában, és közlöd, hogy neked nem kell. Etették, szalmát tettek alá, ellátták. Mondtam már, randizzatok normálisan!! Ha kiköltözteted azt a pasit, és eltelik pár nyugis hét vagy hónap, semmi baja nem lesz a szüleidnek, ha átmegy hozzátok. De soha többet nem akarnak ilyen hülyeségről hallani, hogy beköltöztetsz valakit. Ami bármennyire nem érted meg, marhaság. Lehet bérelni szobát, közösen garzont. Az új pasinak is van családi háza, valahol jobb esetben lakik. Természetes, hogy tedd ki aki most van, és ne azon parázz fú de felhúzol, hogy de akkor kapsz-e helyette otthonra új játékszeret vagy nem lehet a SZÜLEID nappalijában egy új teve a megunt lovad helyett. Kicsit nőj fel!
2014. dec. 12. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!