Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok segítettek egy olyan pasinak, akinek eddig nem volt szerencséje lányokkal és nehezen kezdeményezik, még ha kicsit idősebb is?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy nehezen mutatja ki, ha tetszik neki valaki, eléggé megfontolt és óvatos.2014. dec. 11. 21:03
1/5 anonim válasza:
Azért nincs szerencséd a lányokkal, mert lányoktól kérsz segítséget.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Mint ahogy ti,férfiak,úgy mi,nők sem vagyunk gondolatolvasók.Ha akarsz valakitől valamit,akkor lépj!Nem nyomulni kell,és nem kell rózsa meg nyál.Elég,ha odajössz,és kedvesen beszélgetni kezdesz.Amúgy érzelmi dolgokban az egyik legostobább hiba szerintem a gátlásosság.Ha tetszik valaki,ha érdekel,ha szereted,ha félsz,ha bánt valami,mondd el a másiknak.Ez nem szégyen.No meg ne érdekeljen,mások mit gondolnak.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem gond ha nem csak a jó dolgokat hozom fel, hogy ne csak fényezzem magam? Mert utálom játszani a szentet, jól esne a fájdalmaimat is megosztani mint pl azt hogy nem értem el valami sok sikert, de nem csak ezekről beszélnék, egyszerűen utálom fényezni magam.
2014. dec. 11. 21:18
4/5 anonim válasza:
Kövezzetek meg ha nincs igazam de úgy ismerkedni hogy a bajaiddal fárasztod a másikat szerintem nem nyerő taktika. Én a vicces pozitív fiúkat preferálom de persze kinek mi.
5/5 anonim válasza:
A lányok attól lesznek lányok, hogy segítőkészek, empatikusak, jó szívűek és meghálálják ha törődnek velük, azaz rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal amit egy férfi a gyerekei anyjától elvárna. Ellenkező esetben csak beszélő puncikról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!