Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randin piál?
Figyelt kérdés
Kocsival jött, leparkolt, sétáltunk, majd beültünk egy helyre. Sört kért ki magának, majd utána így vezetett haza. Ha ilyet csinál akkor rendszeresen iszik?2014. dec. 11. 18:41
1/4 anonim 

válasza:

Én szinte minden randimon iszom és a lányok is.
Igaz, sosem vezetek olyankor.
De tök alap szerintem, hogy a legtöbb 3-4 órás randinkon megiszunk 2-2 pohár (fejenként 4-6 deci) bort.
2/4 anonim 

válasza:

A sör teljesen alap dolog férfiaknál...
Bár mondjuk én semmilyen alkoholt nem iszok.
3/4 anonim 

válasza:

Adj még esélyt a dolognak. Legközelebb vidd kávézni és figyeld a reakciót. Lehet élből kocsmába akar majd invitálni. Mondjuk ennyiből még nem lehet konzekvenciát levonni, de ha ilyen rutinosan vezet utána, akkor sanszos, h rendszeresebben iszik.
4/4 anonim 

válasza:

Nem mindegy azért a körülmény, mert ha ezt pl. elvált negyvenes családapaként csinálja, akkor az piros lámpa; ha harmincas legényként, akkor sárga; ha meg húszéves milliomosként, akkor zöld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!