Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudod a párod facebook jelszav...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudod a párod facebook jelszavát? Úgy veszem észre ez a legtöbb kapcsolatban teljesen normális

Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 09:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Amikor volt párom se tudtam, egy szóval nem kértem, hogy adja meg vagy valami.
2014. dec. 11. 09:15
 12/20 anonim ***** válasza:
Az életemben a facebookon történt dolgok a legkevésbé titkosak. :)
2014. dec. 11. 09:18
 13/20 anonim ***** válasza:
a jelszavát ugyan nem tudom, sehova, de bármikor megnézhetném, mindig be van jelentkezve- ugyanaz a gép, én firefox-ot használom, ő chrome-ot, egyszerre mindkettőnk facebookja állandóan be van jelentkezve. na és? nincs titkolnivalónk. amúgy sem nézegetjük, de szerintem nem lenne gond belőle, ha pl az üzeneteim elolvasná. nincs benne semmi extrém.
2014. dec. 11. 09:24
 14/20 anonim ***** válasza:
Tudja minden jelszavamat, alapból nem zavar. Csak szóljon ha valami olvasatlant elolvas, hogy ne kerülje el a figyelmem. De ez inkább szakmai ártalom
2014. dec. 11. 09:28
 15/20 anonim ***** válasza:
Egyikőnk sincs fenn a facebook-on. Mi nem virtuálisan élünk, hanem valóságosan.
2014. dec. 11. 09:36
 16/20 anonim ***** válasza:
#15 És milyen érzés? :D
2014. dec. 11. 10:28
 17/20 A kérdező kommentje:
Hát, én sem tudom a barátomét, és nem is igazán érdekel, de a múltkor mikor mondtam ezt egy ismerősömnek teljesen kiakadt, hogy hogy van az, hogy én nem tudom, mert ez manapság tök általános...
2014. dec. 11. 10:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, és ő se az enyémet, nem is szeretném. Nem vagyok féltékeny, de ha lenne rá lehetőségem, egy gyenge pillanatban biztos visszakeresgélném az üzeneteit, rólam miket írt, volt barátnőkről, aztán ez sehogy nem jönne ki jól. Az enyémet pedig azért nem adnám oda, mert az én barátaim velem osztják meg a problémáikat, nem vele. És velük, ha nem tudunk találkozni, addig facebookon tartjuk a kapcsolatot.
2014. dec. 11. 10:37
 19/20 anonim válasza:
Nem.:) Mi teljesen megbízunk egymásban, akkor meg minek? Akkora hülyeség, hogy ha tudod az fb jelszavát nem csal meg vagy ilyesmi...:D nem azon keresztül fognak dugni. Bizalom kérdése.
2014. dec. 11. 11:57
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem, nem tudom, nem is erdekelt soha. Ha bejelentkezve marad, amikor en hasznalom a gepet, akkor sem nezek korul, hanem kijelentkezek egybol. Tiszteletben tartjuk egymas maganlevelezeseit, es nem feltekenykedunk egymasra. Meg is kattannek, ha nem igy lenne.

26/N

2014. dec. 11. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!