Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Szeretitek ha a lány kezdeményez?
7:
A férfiak természetükből fakadóan általában az aktív, domináns, kezdeményező felek.
A nők természetükből fakadóan általában a passzív, befogadó, kiváró felek.
Ennek semmi köze az egyenlőséghez. Csak mert hirtelen egyenlőség lesz, attól egy embernek még nem változik meg a személyisége, vagy egy egész nemnek a természete. Remélem feltűnt hogy a férfiak és a nők belsőleg is alapvetően mások. Nem egyformák. És ehhez semmi köze az egyenlőségnek.
8: A világ minden társadalmában a férfi kezdeményez, a legutolsó kis eldugott amazóniai vagy szumátrai törzsnél is. Nem belénk van nevelve, hanem az ösztöneink része.
+Aki a kezdeményezésre vár férfiként, az csak saját magát csapja be azzal, hogy azt hiszi nem kell tököt növesztenie ahhoz, hogy elkezdjen ő maga kezdeményezni. Szerintetek ki a sikeresebb? Aki odamegy fél évben mondjuk 50 lányhoz, vagy aki arra vár hogy hozzá menjen oda egy lány?
Attól függ, h mit kezdeményez.
Sztem egy kapcsolatot egy férfinak kell inkább, de amit csinálnak sokan sztem a csajok közül, h várnak, nem írnak rá a barátjukra több hónap után se, mert kezdeményezzen ő, az már röhej a köbön sztem.
Sokan ennyi idő után a gyengeség jeleként veszik talán, h én voltam kíváncsi a barátomra, most azt hiszi, h rá akarok tapadni, vagy vmi ilyesmi járhat ezen személyek okos koponyájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!