Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki vagy csak véletlen?
A suli mellett van egy kávézó sütiző ahova szinte minden nap betérek. Van egy nagyon helyes kiszolgáló fiú, aki akárhányszor bemegyek rám mosolyog és keresi a tekintetem. Ha másnál is fizetem a kávém, mindig ő az aki nagy odafigyeléssel megcsinálja (pedig vannak a pult mögött 4-en) és mindig ő hozza ki nekem az asztalhoz, szintén mosoly kíséretében. Legutóbb már szóba is elegyedett velem, hogy "nem fázok?". "Nehéz a döntés ugye? A sajttortát próbáltad már? Nagyon finom!". "Ízlett? A nap fénypontja ugye?". Mikor elmegyek hangosan köszön és miközben az asztalnál ülök is észreveszem hogy figyel. Barátnőm szerint "ez a dolga", de amennyire elnéztem mással nem ennyire előzékeny.
Szerintetek tetszem neki?
Ti mit tennétek a helyemben ha akarnátok tőle valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!