Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek se illünk össze?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek se illünk össze?

Figyelt kérdés
Én 25 éves vagyok orvos, ő pedig 31 és séf. Mestervizsgával is rendelkezik. Néhány ismerősöm azt mondta,hogy egy séf és egy orvos nem illik össze. Ez szerintem hülyeség. Nem a munka alapján kéne ítélniük,hogy összeillünk-e.
2014. dec. 10. 14:32
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
17... Az az igazság,hogy valóban így van.
2014. dec. 10. 14:46
 22/28 A kérdező kommentje:

Nagyon nem. Egy egész konyhát vezet

Felszolgálókat, szakácsokat, mindenkit ő irányít. Ő intézi a papírmunkát is. Egy levedt se kell megfőznie, maximum ha tanít. És 3x annyit keres mint egy szakács.

2014. dec. 10. 14:48
 23/28 A kérdező kommentje:
* levest
2014. dec. 10. 14:49
 24/28 anonim ***** válasza:

jah igen :D

A sírásó sem sírásó, hanem temetkezési vezető menedzser

XD

2014. dec. 10. 14:50
 25/28 anonim ***** válasza:
Akkor nem értem hol van a rinya ebben. Főboss és te is főboss vagy.
2014. dec. 10. 14:50
 26/28 anonim ***** válasza:

Hát ha legalább keres valamit akkor az úgy még okés akkor.

Azt bírom nagyon amikor úgy jönnek oda hozzám pasik, hogy előadják, hogy ő ilyen meg olyan menedzser, szakvezető, mérnök... aztán kiderül, hogy nem is mérnök csak valami természetvédelmi akármi és egy vállalatnál az állatok kakáit pucolja minimálbérért.

Hát bocs de az ilyen nálam 1. ne próbálkozzán 2. ne hazudja a pofámba h ő mekkora nagyember, mikor még a szülei nyugdíjával egészíti ki a saját megélhetését

2014. dec. 10. 14:58
 27/28 anonim ***** válasza:
Addig összeilletek, amig ez nem merül fel egy kérdésben. Ahogy ez felmerül, attól kezdve nem.
2014. dec. 10. 15:07
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy 25 évesen vagy huszon évesen hogy lehet ilyet kérdezni?
2014. dec. 10. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!