Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyeseknek tényleg ennyi eszük van?
Elmondtam a barátnőmnek, hogy tényleg példaértékű a viselkedése, ahogy hozzám áll. A hazugság, a hitegetései, a a kirohanásai és a találkozók szempontjából... Tényleg mondom te aztán tudod, hogy kell valakit boldoggá tenni....
Reakció:
Édesem sajnálom
Pff eldobom az agyamat, senki nem kért rá hogy egy bunkó paraszt legyél velem aki lese szar és nem akar látni... és sajnálja, ez nála a szeretet...
Érdekelne a barátnőd verziója is.
Ugyanis az exem kb ugyanezzel a véleménnyel volt rólam, amit te írsz.
De az, hogy ez miért lett így, persze nem beszélt, az ő szemétségeit függöny mögött kellett tartani. Szakított velem, mondván nekem ő úgysem jelent semmit, mert én le$zarom, és ő szegény szenvedő áldozat.
Persze ha ő annyira szeretett volna, nem jutunk idáig.
Hat iutan te is ironikusan mondtad ("peldaerteku az pozitiv jelzo") lehetmo is szarkasztikusan sajnalja:D
minek vagy egyutt, ha csak sertegetni tudjatok egymast?
Teljesen meg tudlak érteni!
Én egyenes embernek gondolom magam,ha valami probléma van a párkapcsolatunkban akkor a tudtára adom kulturáltan....válasz vagy nincs,vagy pedig ez is amit a barátnőd írt,hogy sajnálom.
Persze sok sok ilyen után meg már egyből felhúzom magam ezen a semmilyen viselkedésen.
Azt javaslom neked,hogy vedd át az irányítást,és éreztesd vele,hogy amiket tesz,annak igen is következménye van. Mert ha mindig elintézi ennyivel,te pedig mindig megenyhülsz,akkor teljesen magadba fogsz fordulni,úgy fogod érezni semmit nem érsz,nem kapsz tiszteletet.
Én csak a saját tapasztalataimat írom neked....
Utolsó válaszoló vagyok!
A 12nek is igaza van,az sem mindegy,hogy a lány miért ilyen. Lehet hogy a megfelelő pillanatban te sem jól reagáltál neki sokszor,és neki ez csak egy válaszreakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!