Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számomra az, hogyha félek megbeszélni a párommal valamit, legyen az probléma, vágy, stb. Ilyenkor eszembe jut az, hogy miért félek elmondani neki, miért pont annak félek elmondani, akiben feltétlenül meg kellene bíznom. És ilyenkor mélyen elgondolkodom azon, hogy mi lehet a baj, és ezt hogyan oldhatnám meg. Miért érzek félelmet? Mert félek, mit mondana Ő? Mert félek, hogy szakít velem? Ekkor döbbenek rá általában, hogy egy működő kapcsolathoz ketten kellünk, és ha baj van a lelkemben, a kapcsolatunkban van baj, és ebből merítek erőt, hogy ne csak azt merjem vele megbeszélni, amit eredetileg féltem neki elmondani, hanem azt is, hogy valójában milyen háború dúlt bennem, milyen félelmet éreztem, hogy ezt egyáltalán elmondjam. És Ő pedig segít nekem megoldani a problémát. Én a hűtlenség alatt azt értem, hogy nem merem vállalni előtte az érzéseimet. Érdemes megfigyelni, hogy a megcsalások is éppen a hűtlenség miatt következnek be. Vágyunk valamire, amit nem merünk elmondani, és ezt mással próbáljuk pótolni.
17/N
A hűtlenség mindenki számára mást jelent, van, aki szigorúbban, van, aki enyhébben veszi. Így én azt mondanám, egy kapcsolatban MINDEN hűtlenségnek számít, amit legalább az egyik fél annak tart.
Számomra ez már a szándék fejben való megfogalmazódásánál, és a többszörös flörtnél elkezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!