Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?
"Őrült vagyok abból a szempontból hogy bármiből viccet csinálok... Vad ha valaki egy rossz szót szol valakimre, képes lennek megölni érte... Pörgős, képes vagyok akar órákig dolgokat csinálni anélkül, hogy megállnék. Fáradhatatlan vagyok semmitől se riadok vissza."
Így jellemezte magát. nektek bejön ? életkort is tessék írni és a parasztok most az egyszer kíméljenek XD
Ja, tényleg betudható egy mániás epizódnak ez a szöveg, de egyébként kétlem.
Nem szimpatikus, sőt idegesítő lehet.
L28
Ja amúgy tényleg ezt írja magáról a legtöbb tinipi.csa. :D
Őrült, pörgős, semmitől se riadok vissza...sablonszövegek.
Látszik hogy leírás alapján is egy gyerek... Majd ha kicsit megkomolyodik elgondolkodok róla hogy bejön-e vagy sem.
Tudni kell hol van a vicc helye, mikor kell komolynak lenni és mikor engedett meg a bohóckodás.
Ez a ha valaki rosszat szól valakimre nekiugrok és szétcincálom borzasztó éretlen hozzáállás. Az agresszió visszataszító pláne ha még csúnya beszéd is társul hozzá.
A fáradhatatlanság, pörgősség egy ideig mókás tud lenni, aztán inkább fárasztó. Nem árt ha meg tudsz ülni a seggeden...
Neme:Nő
Kora:13év
Állapota:pszichopata gömbvillám
Szavatossagi idő:Karácsony után lejár!
Üdv-DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!