Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért a szakítással fenyegetőzik, ha bármi bajom van, vagy féltékenység akármi, hogy ha nem hagyom abba? és annyival nyugtat csak meg, hogy azt mondja ez nem így van
ha én flörtölgetek, több órás a veszekedés, napokig felhozza
de ha ő, csak letagadja, hogy csak kedves volt és nem csajozik és ne idegesítsem mert elhagy
és ha azt mondanám, rendben akkor tényleg vége is lenne
ha belemegyek abba, hogy vége, tényleg vége lesz, mert ő váltig azt vallja, hogy én csak idegesítettem
abszolut nem látja, milyen rossz egy lánynak, ha más lányok előtt le se sz*rják. az iwiwjén is a csaj annyit lát, hogy hi-hi felvett engem a pasid :) bejövök neki :)
és nem szedi le ha elhagyom akkor se!!! a másik csaj fontosabb aki vagy 200 km-re van ráadásul?
ha te csak idegesíted, akkor nem szeret. Nem érted? Világosan látszik, hogy nem szeret. Bár nem halljuk a másik oldalt, mert az is lehet hogy tényleg minden apróságon kiakadsz ezt nem tudhatjuk.
De először is aki ezzel fenyegetőzik, hogy elhagy az egész biztosan nem szeret. Másrészt meg nem látod milyen gátlásokat ültet beléd? Elhiteti veled, hogy mindennek te vagy az oka, nyilván még annak is, hogy más csajokkal flörtöl, valamint hogy te idegesítő vagy. NEM SZERET TÉGED. sajnálom..
Amúgy érdekes csajok lehetnek ha valaki bejelöl valakit iwiwen az azt jelenti, hogy ismeri nem pedig azt hogy bejönnek neki. Vagy csak én vagyok ilyen maradi vén 21 éves, aki arra használja az iwiwet amire való?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!