Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve csak a szexért? Ugye ez nem az?
Lassan már 1éve,hogy együtt leszünk a barátommal.
És én néha még mindig azt érzem,hogy neki ez már túlságosan is fontos.
Tudom,hogy szeret én ebben nem is kételkedhetek,barátnőim is mondták,hogy mondta nekik,hogy nagyon szeret. Nekem is elmondja minden nap.
Igazából nem tudom miért hiszem néha ezt,de idegesít.
Azért annyira nem is jó a szexuális életünk,meg nincs is olyan sok,hogy ez tartson össze.
Na meg elvileg a pasik nem szeretik a sok vitát,de nekünk szinte több volt eddig a vita,mint a nyugalom.
De ha tudja,hogy lehetőségünk lenne,hogy megtörténjen,akkor mindig felhozza. Én megértem őt,mert pasiból van. El is magyaráztam neki,hogy minden normális kapcsolatban vannak olyan napok,mikor semmi ilyen nem történik,csak úgy együtt vannak és közös programokat szerveznek.
Mondta,hogy ő tudja és így is van,csak értem meg,hogy lassan 1hónapja nem történt semmi komolyabb "úgy" és hogy már nehéz.
Amúgy mindig ő keres engem. És tényleg elnéző,mindig ő kér bocsánatot.
Azt mondta bármit feladna ezért a kapcsolatért.
És hogy ez a mindene.
Szerintetek tényleg szeret? És nem azért van velem?
Hogy lépjek ezen túl?
Van,csak nem a legjobb.
Mindig elkedzjük,csak a hely miatt sosem fejezzük be.
Pedig mindketten tudjuk,hogy jó lett volna.
Gátlásos vagyok,ennyi.
Miattam van ez szerintem.
De inkább az érdekelne,hogy akkor így biztos lehetek,hogy tényéeg szeret,és nem a szexért van velem?
Mert ő már elmondta nekem elég sokszor.Gondolom akkor tényleg hanyagolna,meg ilyenek,nem?
Hát igen, kb. ennyi lenne a problémám.
Nem tökéletes az alakom és azt szeretném,ha az lenne,mert mivan ha neki sem tetszik.
Néha mondja,hogy van egy pici hasam.
Jó rendben, nem kapom fel a vizet,mert igaza van.
De ha sajátmagam nem tudom elfogadni,akkor hogy várjam eé tőle,hogy ő megtegye?
Mondjuk ez az,hogy szerintem ő ezen nem igen problémázna.
Na de ma elkezdek tornázni.=)
A leírtak alapján 100%, hogy nem csak a szex miatt van veled. Nem is értem miért hiszed ezt, a szexuális igénye mindenkinek más, van akinek elég havonta egy alkalom, míg másnak akár a napi egy is kevés lehet. Az a jó ha a két fél megközelítőleg ugyanannyiszor kívánja a szexet. Gondolom te kevesebbszer igényled mint ő, épp ezért van mondjuk ilyen egy hónapos kihagyás. A megoldás, te többször vedd rá magad, még ha az elején annyira nem is kívánod, ha elkezditek úgyis megjön a kedved. Viszont ha nem jó a szex, azt meg kell beszélni, mert lehet rajta segíteni. Viszont tudod: néma gyereknek anyja se érti a szavát... Én úgy látom tényleg szeret téged, úgyhogy biztos le tudtok ülni ezt megbeszélni.
21/L
Olyan hülye vagy.. mit kell agyalni, kombinálni?? Szeret, ezt másoktól is hallhattad /ha már neked fontos,hogy a barátnődinek mit mondott/, elnéző veled.. meddig akarod még szivatni? Mert ez nem más..
Ha szereted, akkor élvezd,hogy vagytok egymásnak..
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!