Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek az izzadságszagával?
Pasim szex közben szörnyen izzad,nekem meg rendesen orrcsavarónak hat az ő izzadságszaga. De hát szex közben nem küldhetem tusolni,mert pl. azelőtt megteszi, de úgyis..
Ráadásul az íze sem jön be,olyankor még az sem jön,hogy megousziljam bárhol is,annyira sós.
Valakinek hasonló tapasztalata? hogy kezeltétek a szitut??
Baromság, hogy szakítaniuk kell...
Nagyon sok oka lehet, hogy miért izzad büdöset. Most fel lehetne sorolni egy csomó okot, de úgy is hiába.... Látatlanul hiába. Menjen el orvoshoz, ő meg fogja tudni mondani az okát.
HYDROFUGAL deo,próbálja ki,ha nem segít a gyógyszertárban kérjen rá valamit.
Kevesebb sót egyen.
A 8-assal és a 9-essel értek egyet.
Mert maga az izzadság nem büdös, a bőrön található baktériumok teszik azzá. De viszont írtad, hogy közvetlenül előtte tusol és még is.
Ez vagy belülről jön a táplálkozása miatt. Tényleg kevesebb sót kéne enni. Régebben nekem is sós volt az izzadságom, pont emiatt, de nem büdös.
Próbáljátok ki, amit a 8-as és a 9-es írt. Meg még esetleg zuhany után a hintőport. Az is jó szokott lenni.
Ha semmi nem jön be, akkor doki. Ez valami vese probléma is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!