Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várjon az ember, hogy szerelmes legyen a partnerébe?
18 éves lány vagyok, nem szoktam interneten segítséget kérni, most viszont tanácstalannak érzem magam, és sem a családom, sem a barátaim nem tudtak igazán hasznos dolgokat mondani. Két hónapja vagyunk együtt a barátommal, velem egyidős, nagyon kedvelem, megszerettem, és bár elfogadom, hogy a szerelem kialakulásához több idő kell, én azonban közel semmit nem érzek iránta ilyen téren. Semmit. Nagyon szeretnék belé szerelmes lenni, ő az a fiú, aki megérdemli és akit én is megérdemelnék, de nem megy. Mintha nem lenne meg az összhang, holott jól megvagyunk, emberileg igazán szeretem, vicces, kedves, a kezdődő szexuális életünk is nagyon jó, igazán minden téren figyelmes. Mégis minden reggel ezzel a fanyar érzéssel ébredek, hogy minek is vagyok vele?
Az igazsághoz még hozzátartozik, hogy egy iskolába járunk, ahol az előző, első barátommal kapcsolatban (akivel 4 hónapot voltunk együtt, de nagyon önző volt, kihasznált) elképesztő módon és mértékben kipletykáltak, úgy gondolom, most is ezt teszik. Nagyon gyanakvó lettem és kiábrándultam az emberekből. Szerintem ez sem segít.
Mennyit lehet és érdemes várni a szerelemre? Milyen jelei vannak, hogy valaha is ki fog alakulni? Nem akarom megbántani, de félek, hogy idő előtt lemondok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!