Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratommal 1 eve vagyunk egyutt s mikulasra nem kaptam semmit ugy hogy en adtam neki csokit s sprayt. S o semmit. Tenleg csak azert vagyok tartva neki hogy legyek?
December 6-án hagyományosan a szülők meglepik a gyerekeiket édességekkel, gyümölccsel stb a jótékony Szent Miklós püspök emlékére, aki anno anonim ajándékozóként segített egy szegény lánynak férjhez menni (hozományt kapott).
Ha te úgy érzed, hogy 3 héttel Karácsony előtt nem vagy meg ajándék nélkül, hát akkor csak sajnálni tudlak...
mondjuk nem azért de én pl mindig rossz néven vettem ha egy kapcsolatban akármilyen alkalomból egymást meg kell ajándékozni véleményem szerint egy kapcsolatban k*rvára nincs szükség ajándékokra
mikor egyik volt barátnőm megszólt, hogy nem kapott semmit akkor picit szarul esett hogy ajándék kell ahoz hogy tudja hogy szeretem utána meg 5× annyira égett a pofám amikor jött az én szülinapom és én nem vettem neki semmit és ő igen ráadásul tudta, hogyha nem a szüleim adnak ajándékot akkor milyen kellemetlenül érzem magam..
Ő tudta, hogy ajándékot fog kapni és elvárod, hogy ez kölcsönös legyen, vagy csak gondolatolvasónak kell lennie?
Az ilyet meg kell beszélni. Még csak egy éve vagytok együtt, mindenki másképp képzeli el az ünnepeket, de erre van az embernek szája, hogy kommunikáljon vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!