Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki nem hagy békén jártam vele 3 évvel ezelőtt és azóta zaklat, követ, megvert.3 éve nincs egy nyugodt percem. Ismerkedni se tudok tőle. Ti mit csinálnátok a helyembe? 18L
1. Vicces :)
2. Ezek már mind megvoltak, sok ismerősöm beszélt vele volt aki megverte, a szüleim is beszéltek vele, telefon számot cseréltem, mindennel próbálkoztam a rendőrségen, el nem költöztem mert ide köt minden ahol lakom..stb.
3. Most 23 éves. Amikor együtt jártunk (1 év) teljesen normális volt aranyos meg minden, és amikor szakítottam vele "megbolondult". Mindenhova követ: iskolába, boltba, buliba, ha barátaimhoz megyek egyszóval mindenhol ott van veszekszik és több alkalommal megvert. Nem tudom mit csináljak..
+ tisztelet a kivétel
6. hát kinek mi az alapos.. neki szerintem semmi:P
Valahogyan mégiscsak jó lenne egy barátot szerezned, akivel együtt mehetnétek a dolgaitokra. Ő távol tudná tartani.
De pl képet küldhetnél be róla napiszarra/puruttyára a sztorival, hátha kirakják az oldalra. Ott pedig sok olvasó van, hátha olyan is, aki le tudná rendezni rendesen a kis köcsögöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!