Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki nem hagy békén jártam vele 3 évvel ezelőtt és azóta zaklat, követ, megvert.3 éve nincs egy nyugodt percem. Ismerkedni se tudok tőle. Ti mit csinálnátok a helyembe? 18L

Figyelt kérdés
Ne írjátok hogy jelentsem fel, mert már megvolt, és a rendőrség nem foglalkozik vele. Köszi a válaszokat.
2010. jan. 31. 21:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
hívd Chuck Norrist vagy Berényi Miklóst, azok elintézik
2010. jan. 31. 21:18
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Penz a bodzaszedoknek, jol letepik egy prszor a szajat, majd nem lesz kedve ilyesmihez. De most komolyan? Nincs valaki, unokateso, teso, nagydarab pasi(k), akik jol helyben hagynak, persze, ahol senki nem latja, hogy utana o se tegyen feljelentest. Kerj eltiltasit, ellene. Ha minden kotel szakad, koltozz el, cserelj telefonszamot.
2010. jan. 31. 21:18
 3/19 anonim ***** válasza:
Wow. Ez ám a hárdkór. Hány éves a Gyermek?
2010. jan. 31. 21:20
 4/19 anonim ***** válasza:
Szólnék pár havernak, hogy tépjék le az arcát, és adják át az üdvözleted :)
2010. jan. 31. 21:23
 5/19 A kérdező kommentje:

1. Vicces :)

2. Ezek már mind megvoltak, sok ismerősöm beszélt vele volt aki megverte, a szüleim is beszéltek vele, telefon számot cseréltem, mindennel próbálkoztam a rendőrségen, el nem költöztem mert ide köt minden ahol lakom..stb.

3. Most 23 éves. Amikor együtt jártunk (1 év) teljesen normális volt aranyos meg minden, és amikor szakítottam vele "megbolondult". Mindenhova követ: iskolába, boltba, buliba, ha barátaimhoz megyek egyszóval mindenhol ott van veszekszik és több alkalommal megvert. Nem tudom mit csináljak..

2010. jan. 31. 21:28
 6/19 A kérdező kommentje:
21:23 :) ha nem büntetnék én is valami ilyesmit csinálnék vele
2010. jan. 31. 21:30
 7/19 anonim ***** válasza:
aki megverte, nem volt elég alapos...
2010. jan. 31. 21:36
 8/19 A kérdező kommentje:
5. Gondolom te is így tekintenél rá ha valaki ezt csinálná veled.. Könnyű ilyen hülyeségeket írni, ha nem voltál még ilyen helyzetben, de még lehetsz, mert egyre hülyébbek az emberek.
2010. jan. 31. 21:37
 9/19 A kérdező kommentje:

+ tisztelet a kivétel

6. hát kinek mi az alapos.. neki szerintem semmi:P

2010. jan. 31. 21:39
 10/19 anonim ***** válasza:

Valahogyan mégiscsak jó lenne egy barátot szerezned, akivel együtt mehetnétek a dolgaitokra. Ő távol tudná tartani.

De pl képet küldhetnél be róla napiszarra/puruttyára a sztorival, hátha kirakják az oldalra. Ott pedig sok olvasó van, hátha olyan is, aki le tudná rendezni rendesen a kis köcsögöt.

2010. jan. 31. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!