Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt vehetem baráti közeledésne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt vehetem baráti közeledésnek? Vagy mi ez pontosan?!

Figyelt kérdés
Alig egy hete ért véget a kapcsolatom a barátnőmmel, mert már nem szeret úgy, mint az elején. Azóta 2* beszéltünk 1* pedig akkor találkoztunk, amikor visszaadtam a holmijait. Akkor azt is megbeszéltük, hogy mi most találkoztunk utoljára, igaz nem értette miért, de aztán rájött, hogy ez igaz, mert már nincsen semmi közös pont, ami miatt találkoznánk (barátok stb.) Szombaton bulizni volt és az éjjel közepén felhívott, mert hogy megy haza és hogy valakivel beszélgetni akar. Én már nem reménykedem semmiben, épp ezért vagyok arra kiváncsi más is úgy gondolja e hogy ez a telefon egy baráti gesztus volt Előre is köszönöm a válaszokat. Kor 21 - 21
2010. jan. 31. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Ki szakitott kivel?
2010. jan. 31. 19:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Ő velem
2010. jan. 31. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!