Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudom, ha nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, ha nem vagyok szerelmes?

Figyelt kérdés
Légyszíves ne azt írjátok, hogy "onnan, hogy nem érzed", hanem ha tudtok szempontokat akkor írjátok le nekem! Előre köszi.
2014. dec. 6. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy nem érzed. Azt honnan tudod, hogy nem vagy éhes?
2014. dec. 6. 15:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy ideje kihagynak a pillangók szárnycsapásai a pocakodban.
2014. dec. 6. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem gondolsz rá sokat, ha meglátod nem érzel semmi különöset, az érintésétől nem jössz zavarba és nem érzed azt a bizonyos bizsergést, nem érzed azt, hogy reggel szívesen ébrednél mellette stb.
2014. dec. 6. 15:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Jó kérdés hallod... Nem tudom hogy aki tudja honnan tudja
2014. dec. 6. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes leszel, tudni fogod minden magyarázat nélkül...
2014. dec. 6. 15:38
 6/7 anonim ***** válasza:

én innen tudtam:

már nem rúgok fel érte más programokat

nem idegeskedem ha nem keres,nem kattogok rajta

ha nem találkozunk nem túl nagy gond

ugyanakkor,ezt az érintés dolgot cáfolnám,meg azt,hogyha megjelenik nem kavar meg, de ez puszta szexuális vonzalom miatt is előfordulhat,az meg ugye nem egyenlő a szerelemmel

2014. dec. 7. 03:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2014. dec. 7. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!