Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fáj jobban, ha elmondom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj jobban, ha elmondom?

Figyelt kérdés

Itt pl arra gondolok, hogy van egy kialakulófélben lévő kapcsolatod... ha nem mondod el senkinek, s rosszul végződik akkor az nem fáj annyira, mintha elmondtad volna valakinek, s úgy ér csalódás?

Ez miért van?

2010. jan. 31. 18:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Talàn azért lehet,mert nem làtod azt,hogy valaki orul,annak ami neked fàjhat!En sok mindennel màr igy vagyok,ami tervben van es megvalosul csak akkor mondom el,addig mig nem tortént meg nem akarok beszélni senkinek sem rola.Talàn mert az ember fél a kudarcoktol és a kàrorvendoktol!
2010. jan. 31. 18:29
 2/2 anonim ***** válasza:

Erre én csak ennyit tudok hozzáfűzni, az idézet Stephen Kingtől van.

„A legfontosabb dolgokat a legnehezebb elmondani. Ha ezekről beszélsz, nevetségesnek érzed magad, hiszen szavakba öntve összezsugorodnak - amíg a fejedben vannak, határtalannak tűnnek, de kimondva jelentéktelenné válnak. Ám azt hiszem, többről van itt szó. A legfontosabb dolgok túl közel lapulnak ahhoz a helyhez, ahol a lelked legféltettebb titkai vannak eltemetve, irányjelzőként vezetnek a kincshez, amit az ellenségeid oly szívesen lopnának el. Ha mégis megpróbálsz beszélni róluk, a hallgatóságtól csak furcsálló tekinteteket kapsz cserébe, egyáltalán nem értenek meg, nem értik, miért olyan fontos ez neked, hogy közben majdnem sírva fakadsz. És szerintem ez a legrosszabb. Amikor a titok nem miattad marad titok, hanem mert nincs, aki megértsen.”

2010. jan. 31. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!