Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátommal ritkán találkozunk és akkor sem csinálunk semmi érdekeset, csak filmet nézünk, játszik a gépen vagy unatkozunk?
Nézd, én a helyedben ejteném a pasidat, úgy vettem ki a szavaidbol hogy neked ennél több kell, és szerintem igy nem lehet fönntartani egy kapcsolatot. Milyen már hogy tök kevésszer taliztok, de akkor is a gépeden játszik??? ugyan. Sztem keress vkit aki igazán szeret és ne egy ilyen csődtömeget akinek semmi ambicioja az életben
mcfly
jaj.. kiefelejtettem.. szerezz baratokat.. menj kiallitasokra, konnyuzene koncertekre, ismerkedj :D az elejen egy kicsit szar, mert egyedul vagy, de aztan lesz 1-2 baratod, s nem kell otthon ulj es buta sorozatokat nezz
minden pais ehes mindig:P ez teny :D ilyen a biologiajuk.... fozzetek egyutt finomakat, s ez az ido alatt o is boldog, h megtomheti a hasat es veled lehet es te is bolodg vagy , mert vegre csinaltok valamit egyutt es nem unatkoztok :D
Mit vársz ettő a kapcsolattól?
Komolyan, nem rosszindualtból irom, de ezt zárd le minél hamarabb, és keress valakit, akivel jól érzed magad.
Nem fér a fejembe, hogy tud az ember unatkozni a párjával?! Ő az egyetlen, akivel MINDIG van mit csinálni :D
Hey kislany, ne aggodj, fel a fejjel. Ha ez az alak tenyleg ennyire satuhulye akkor nincs mit vele kezdeni. Nem erdemes csak a megszokas miatt mellette maradj. Ugysem fog valtozni. Ezek igy vannak kodolva genetikailag. S ne beszelj butasagokat, h ongyilkossag s egyeb borzalmas dolgok, mert az ilyn ferfi meg azt sem erdemli meg h felemeld erte a kisujjad.
Tanulj meg egy dolgot, a ferfi olyan mint a busz: lerobban az egyik, jon a masik. Nem kell magadbaroskadj.
Irtad az elozo kommentemre, h jarsz kondizni vagy ilyesmi es hogy ott sem beszelsz senkivel. Nem kell szegyelned, h feltegyel vki szimpatikusabbnak egy buta kerdest, pl. : "szerinted ez a gep dolgztat jobban belso combizmokat vagy a masik?" vagy, hogy milyen etrenduk van, meg ilyen kerdesek.. Kicsit szocializalodj. Ne lokd el a kulvilagot magadtol, hanem csobbanj bele :D Hivj fel regi baratnoket, osztalytarsakat, gyemekkori bataroka, hogy hogy vannak mi tortenik veluk. Erdeklodj es idovel mas is fog erdeklodni irantad :D
Legy egy kicsit optimistabb. Tudom, hogy most ez a pasis dolog miatt le van esve a moralod, de ne torodj te tobbet vele.. Rugd ki. Nagyon nehez lesz. Foleg, hogy egyedul vagy, s nincs aki melletted legyen, de ha nem rugod ki akkor is egyedul vagy es senki sincs melletted plusz egy belpoklos faraszto alak a nyakadon.
Te dontesz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!