Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok mar ugy, hogy szerelmesek voltatok az exetekbe, de nem mondtatok el neki?
Szerintem te ne küzdj érte... Ha ő vesztett el, neki kéne, nem? Ő csalt meg... Ezzel alázott le.
Ha értelmesnek találod az új pasit, akkor inkább vele foglalkozz..
Én nem bíznék meg a réig pasimban, ha megcsalt.. EZ persze mindenkinél más.. Sokan azt mondják jár a második esély, ha azt is elcseszi, akkor kell elfelejteni,ami mondjuk ebben a helyzetben a gyerköc miatt nehéz lenne.. :(
Mindenesetre egyenlőre ne tekints a régi párodra, pasiként.. Aztán, majd meglátod,h hogyan alakul.. Egyébként azt is érdemes lenne tisztázni,hogy miért csalt meg, mert ez probléma lehet az új párkapcsolatban a későbbiekben. Akár benned is felmerülhet, hogy mi van, ha én rontom el? Holott lehet olyan oka volt,hogy nem tudta elviselni, hogy te pocakosodsz.. (Sajnos látom kórházi gyakorlaton és hallom a kismamáktól, hogy ezért hagyta ott a párja, mert már kövér, holott egy kisgyerek is tudja,h ilyenkor nő a Nők pocija....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!