Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem unjátok már ezt a felszinességet? (fiatalok)
22 vagyok,és nagyon undorodom a koroszályomtól,főleg a tőlem fiatalabbaktól. Mindenfelé ezt a felszines,előitéletességet látom,fiúk nem néznek rá egy lányra,ha nincs kidobva a tőgye,vagy nem 11/10 az alakja,vagy legalább az arca.
Lányok szintúgy..ha nem vagy kigyúrva,vagy nincs ecset fejed,bekuláztam nadrágod érmexxel kombinálva,akkor lúzer kell legyél.
Én valahogy pont az egyszerübb lányokat látom szépnek,taszit amikor egy "lány" teszi a rbncot,dobja magát,nagy a szája.
És bele gondolok,hogyha két ilyen felszines,sötét ember összejön,akkor mi lehet abban a kapcsolatban szexen kivül,ezek egyáltalán képesek őszinte,mély érzelmekre egymás iránt,vagy agyba-főbe csalják egymást amint alkalom adódik.
Volt szerencsém beleszeretni egy lányba,aki normálisnak tünt,de amint tényleg beleszerettem meg is csalt azonnal,és hazudozott,gondolom mert élvezte,hogy amig a másik(fenti fiú jelzőket hozdó) gyerekkel kufircol,addig én kihajtom a belem,hogy tudjak neki mindent megadni.
Ez után a csalódás után,ami 1 évvel ezelőtt volt pontosan,annyira kiábrándultam,hogy nemtudom eljön e az idő,hogy még kezdeményezzek egy lánynál,mert amint elkezdődik egy mondjuk szemezés,vagy ilyesmi azonnal előjön,hogy ő is eljátszaná velem,és fel is adom.
Nagyon hiányzik az érzés,amit magamnak hazudtam amig vele voltam,de félek,hogy nem nagyon fogom még egyszer érezni ilyesmit..
Kicsit elkalandoztam,bocs.
22/F
Öcsi,akkor te is besorolhatod magad közéjük.Én egyszerübb lányokat irtam,ami nem rondát jelent,az egyszerü nálam azt jelenti,hogy normálisan,nőiese-de ugyanakkor diszkrétebben öltözködik,nem rakja ki mindenét. Ettől még nem lesz csúnya.
Nem értem ezt honnan szedted a fenti kérdésemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!