Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok, és tetszik egy 20 éves fiú! Nagyon gáz ez a 6 év?
Figyelt kérdés
2014. dec. 4. 16:51
11/14 anonim válasza:
ne legyél naiv, pl nézd úgy. ilyen 2.-3. osztályos korodba tetszett idősebb 7-8.os fiú, akkor is még úgy gondolnád hogy lehet belőle valami ..aztán 8.-ba rájössz, hogy milyen lenne ha az egyik fiú osztálytársad összejönne egy 3.ossal.Kb lehetetlen. na itt is ez van, meg amúgy is nem bántás de egy 20 éves srác rendelkezik igényekkel amit te nem hiszem hogy tudnál teljesíteni. nem látok benne sok esélyt, ezt csak azért írom mert nem akarom, hogy csalódás érjen. inkább nézz körül a te korosztályodba. :) de az igaz hogy ha már te leszel 20 akkor ő 26.az már más. de lehetetlennek tartom,hogy 6 évig senki más ne tetszen meg csak ő.:)
12/14 A kérdező kommentje:
Hát, ő cross-os, és én is vagyok, és nekem olyan kell, akő cross-ozik.. 11 éves korom óta motorozom, azaz 3 éve. Nekem már akkor megtetszett
2014. dec. 4. 20:20
13/14 anonim válasza:
Nálunk pont 6-év a különbség 26/f 20/L. Néha kijön ez a különbség, de alapjáraton szerintem egyáltalán nem gáz a 6 év, más kérdés hogy az én barátnőm már elmúlt 18 mikor összejöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!