Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek a nagyobb kellemetlenség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek a nagyobb kellemetlenség baba után szétmenni?

Figyelt kérdés

Szerintetek ki szív nagyobbat? Véleményem szerint az apa, mert a nő megteheti, hogy csak 2 hetente kötelező láthatáson lássa csak a gyerekét. Ráadásul élete végéig fizetheti a gyerektartást, és rendbe hogy az ő vére, de milyen úgy egy életet leélni hogy a saját gyerekemet más neveli fel, egy másik férfi nyilván idővel úgy is talál majd valakit... te meg fizeted életed végéig a gyerektartást...

Női oldalról se egyszerű egyedül maradni tudom... Gyerekkel a nyakán párra lelni nehéz, plusz nevelni stb, költségek... De szerintem akinek nagyon észnél kell lennie mikor erre kerül a téma az a férfi vélemények?

2014. dec. 3. 23:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Leírtok itt történteket én is meséltem egyet, nyilván szituáció függő. Ha nő lép le mert másba szeret le, férfinek szopás. Gyerekét nem látja, más neveli fel, fizethet is utána

Ha férfi lép le, akkor nyilván nőnek szopás, attól függ mennyit keres a férfi, de ha nem sokat kitörölheti a seggét vele + a többi ami ezzel jár...

Nagyon megkell fontolni, most ez fogalmazódott meg benne, és egyelőre szó se lehet gyerekről

2014. dec. 4. 00:06
 12/14 anonim ***** válasza:
mindkettőnek rossz ha tényleg szeretik azt a csöppséget míg egy férfinek a kérdésben leírtak addig egy nőnek az hogy egyedül van és nagyon sok mindent meg kell oldani úgy hogy mellette dolgozik ha nincs egyedül akkor is nagyon sok probléma fennáll ami inkább a nevelésben probléma hogy ki az apukád ki az aki anya férje őt hogy nevezd stb stb de az a legrosszabb amikor a két fél tovább bántja egymást mert ezzel tönkreteszik a gyermeket és egymást is. Én egyedül alló anya vagyok nagyon nehéz helyzetben bár nem reménytelen, az apuka amikor nem unatkozik vagy fenyeget minket vagy jönni akar de nem foglalkozik a kicsivel és nem tudom eldönteni mit tegyek mert eddig hagytam hogy jöjjön de láttam a gyereken hogy amikor nem jött sem szülinapjára sem karácsonykor akkor csalódott volt nagyon és úgy érzem ezzel bántja a kicsit ezért nem engedem hogy jöjjön (törvényesen nincs akadálya hogy eltiltsam mert csak vér szerint apja) nem szeretném ha bántaná és csalódottan kérdezné hogy hol van.
2014. dec. 4. 00:09
 13/14 A kérdező kommentje:

Hát ha ennyire nem foglalkozott vele, meg is érdemli, hogy innentől kezdve ne lássa... Nem lehet könnyű helyzet

Te az apukával milyen hosszú ismeretség után döntöttél a gyerekvállalás mellett ha nem vagyok indiszkrét?

2014. dec. 4. 00:14
 14/14 anonim ***** válasza:
3,5 éve voltunk egy pár 2.5 éve életünk együtt és kb 11 éve ismertem
2014. dec. 4. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!