Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a nagyobb kellemetlenség baba után szétmenni?
Szerintetek ki szív nagyobbat? Véleményem szerint az apa, mert a nő megteheti, hogy csak 2 hetente kötelező láthatáson lássa csak a gyerekét. Ráadásul élete végéig fizetheti a gyerektartást, és rendbe hogy az ő vére, de milyen úgy egy életet leélni hogy a saját gyerekemet más neveli fel, egy másik férfi nyilván idővel úgy is talál majd valakit... te meg fizeted életed végéig a gyerektartást...
Női oldalról se egyszerű egyedül maradni tudom... Gyerekkel a nyakán párra lelni nehéz, plusz nevelni stb, költségek... De szerintem akinek nagyon észnél kell lennie mikor erre kerül a téma az a férfi vélemények?
Leírtok itt történteket én is meséltem egyet, nyilván szituáció függő. Ha nő lép le mert másba szeret le, férfinek szopás. Gyerekét nem látja, más neveli fel, fizethet is utána
Ha férfi lép le, akkor nyilván nőnek szopás, attól függ mennyit keres a férfi, de ha nem sokat kitörölheti a seggét vele + a többi ami ezzel jár...
Nagyon megkell fontolni, most ez fogalmazódott meg benne, és egyelőre szó se lehet gyerekről
Hát ha ennyire nem foglalkozott vele, meg is érdemli, hogy innentől kezdve ne lássa... Nem lehet könnyű helyzet
Te az apukával milyen hosszú ismeretség után döntöttél a gyerekvállalás mellett ha nem vagyok indiszkrét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!