Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mondanátok véleményt ezekről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanátok véleményt ezekről a lányokról (Kép)?

Figyelt kérdés

Melyikük tetszik a legjobban, rövid jellemzés mindegyikről :)

Előre is köszi

[link]

2014. dec. 3. 23:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Az első:

A 2. és 3. lányhoz képest átlagos arca van, de amúgy szeritnem szép, és aranyosnak tűnik

A második:

Szép, baba arca van, áratatlan típusnak látszik, éppen ezért titokzatos is.

A harmadik:

A három közül az a tipikus szexgirl típus. Már a szemével is tud flörtölni, az első kettőhöz képest bevállalósabbnak tűnik, ugyanakkor normálisnak is.

2014. dec. 3. 23:06
 12/26 anonim ***** válasza:

nekem mindhárom bejön :)

20/f

13/26 anonim ***** válasza:
jobb szélső de ő nagyon
 14/26 anonim ***** válasza:
Női szemmel a jobb szélső a legszebb, ráadásul gyönyörű haja is van, az enyém miért nem ilyen?!
2014. dec. 3. 23:08
 15/26 anonim ***** válasza:
Egyik sem jon be en az izgalmas noket szeretem, ha valasztanom kene akkor jobb szelso de csaj ha tenyleg muszaj.
2014. dec. 3. 23:10
 16/26 Buford Tannen ***** válasza:
középső kiköpött hasnonmása az exemnek... kösz h felidézted :( amúgy meg pont ő tetszik a lefjobban >_<
2014. dec. 3. 23:11
 17/26 anonim ***** válasza:

Női szemmel a bal szélső, mert különleges. De látom, én vagyok az egyetlen, aki rá szavaz.

Van benne valami, ami a másik kettőből hiányzik, de engem amugy is vonzanak az érdekes emberek nemtől függetlenül.

2014. dec. 3. 23:15
 18/26 anonim ***** válasza:
1.
2014. dec. 3. 23:16
 19/26 anonim ***** válasza:

ma 23:16

az hogy lehet, hogy neked egyből 100%-os értékelésed lett, ahogy beírtál? Magadat nyomod fel más regekről? LOL

2014. dec. 3. 23:35
 20/26 anonim ***** válasza:
Mind a háromnak megvan a maga szépsége, de ha egyet kellene választanom, akkor a jobb szélsőre esne a választásom.
2014. dec. 3. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!