Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam barátnőmmel, hogy dolgozzam fel?
Figyelt kérdés
Az ok amiért szakítottunk, hogy egyre gyakrabban martuk egymást és sok volt a féltékenykedés és se veled se nélküled kapcsolat kezdett lenni. Én dühömben szakítottam. Az a baj, hogy nagyon szeretem és én is összetörtem, de ez így nem müködött. Sosem éreztem ekkora szégyent, és bűntudatot, tükörbe sem bírok nézni...
Mondjatok légyszíves valami hasonló helyzetet, tapasztalatot.
2014. dec. 3. 21:49
11/11 veronika803 válasza:
En hasonlo helyzetben voltam nemreg..az olvasottak alapjan bizonytalannak latlak,de a legegyszerubb utat valasztottad,persze nem ismerem az esetet. A feltekenyseg a legrosszabb dolog, mert bizalmon epul.en azt tanacsolnam hogy ne hagyd mindenkepp veszni ha meg szereted!!massal is fogsz veszekedni,mas is lesz feltekeny(ha meg nem,akkor nem is vagy neki olyan fontos) sztem gondold at mit veszitesz es ha arra jutsz hogy nelkule jobb akkor is szepen valjatok el, beszeld meg vele a dolgot :) az en tortenetem hasonlo,en vagyok a lany de azota is egyutt vagyunk es nem tudnam elkepzelni massal,nekunk a tavolsag volt a problema es a vitak emiatt,de megbeszeltuk es tobb idot szakitunk egymasra,mar egy eve jarunk hamarosan! kitartast,majd ird le hogy alakult,ha mar ennyit irtam en is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!