Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egy leendo fiumat nem birom felvallalni?
Ja, azt ki kell nyírni, aki nem áll össze minden jött-menttel?
Nem voltunk együtt, találkoztam vele kb 5x, semmi olyan nem történt köztünk.
A srác nyomult rám, kipakolta myvipre meg msnre a képeim (2008at írtun, hogy életem szerelme, én nem ígértem neki semmit. Erre a volt csaja (ilyen "szélte-hossza egy" típusú, műveletlen cigánycsaj), hogy ő vissza fogja szerezni a csávót, és ha én ebben akadályozom, súlyos következményei lesznek... Itt mondtam, VIGYE....
De tényleg, én dögöljek meg, hogy ebből nem kértem xD
Utolsó, Jaguar Warrior csak annyit próbált az értésedre adni, hogy szövegértelmezési problémáid vannak.
Mindenben igazad van a saját esetedben, és helyesen cselekedtél: nem tetszett a személyisége és a környezete, nem találkoztál vele többet.
A kérdező viszont arra kíváncsi, hogyan lehetne megváltoztatni a leendő barátját, mert vélhetően egy tapló, de jól néz ki, és a kérdező azt hiszi, hogy ez a fontosabb, a személyisége majd megváltozik.
Na ez a felszínesség! Nem az, hogy kinézet alapján választunk párt, az nem felszínesség, mert mindenki így csinálja.
Nem írta, hogy meg akarja változtatni. De esélyes, hogy nem is tudná. És szerintem a legjobb lenne nem erőltetni. Úgysem változik. Erre utaltam a válaszommal. Na meg ha most zavarják dolgok a kérdezőt, később még jobban fogják.
8, 11 voltam.
"Akkor miért vagy vele, ha olyan gáz a személyisége? :D"
Azért mert az olyan trendi ha van egy szexi szép cukimuki pasink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!