Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nem akar védekezni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem akar védekezni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essen, én sem a fiú sem a lány nem,a lány barátnője vagyok.Mondhatni a barátnőm és a barátja is elég fiatal és tapasztalatlan.A barátnőm persze,hogy tőlem kért segítséget.Nem akar védekezni,mert a fogamzásgátlótól később nem lehet gyereke,hiába mondom neki, hogy az abortusztól még inkább nem.A gumi kényelmetlen,de ha használ akkor sem elég biztonsángos, mert kiszakadhat,stb.Nőgyógyászhoz nem akar elmenni, mert megintcsak fél.Az anyukájával,vagy valaki olyannal aki tapasztaltabb,megint csak nem akar beszélni,mert fél.Amin pedig teljesen kiakadtam,-a barátja azt hangoztatja,majd ő vigyáz rá!!Jelenleg arra várnak, hogy megjöjjön neki...(most komolyan hogy lehetnek ennyire hülyék?)
2010. jan. 31. 09:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
ezt így mondd el nekik,ha így sem hallgatnak rád tényleg hülyék,te megtettél mindent ez mostmár tényleg csak rajtuk múlik
2010. jan. 31. 09:31
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Te mint barátnő megtetted amit tőled telt. Most már nem tudsz semmit tenni vagy még annyit, hogy a csaj anyával beszélsz. De úgy, hogy a barátnőd ne tudja meg. Itt már ezen a szülők akik talán tudnak segíteni.
2010. jan. 31. 10:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nagyon gyorsan üsd meg hogy észhez térjen!!! Nagyon okos vagy hogy másként látod a helyzetet, mint ők. Ki mondta azt a hülyeséget, hogy a fogamzásgátlótól nem lehet gyereke? Hogy lehet olyan buta hogy nem akar védekezni? Ha annyira nagylánynak érzi magát hogy szexuális életet akar élni, igenis merjen nőgyógyászhoz elmenni. nem tudom hány éves, de biztos hogy még nagyon gyerek ahhoz hogy szexeljen, semmi felelősségtudata nincsen.

Ha anyukájával nem mer beszélni, Te menj el vele nőgyógyászhoz. Ha tényleg a barátnője vagy, egyszerűen nem hagyhatod, hogy ilyen ostoba dolgokat csináljon, nagyon veszélyes...:S Ha ilyen fiatalon terhes lesz, tönkreteszi az életét...

2010. jan. 31. 10:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Te tényleg mindent megtettél, legközelebb ajánld fel, hogy te leszel a keresztanya, talán ettől észhez tér. Vagy kérdezd meg, hogy gondolkodtak-e már a leendő gyerekük nevén, és hogy jobb lenne, ha elmenne dolgozni, hogy legyen miből felnevelni.
2010. jan. 31. 10:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Nos a fogamzásgátlótól gyereke nem lehet-ez onnan jött, hogy van olyan ismerős akinek nem lehetett,de ez vagy genetika vagy testi dolog.Ha megbeszélné ezt az anyjával esetleg kiderülhetne hogy volt-e ilyen a családjukban.
2010. jan. 31. 10:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne később gyereke tablettától? Meg amúgy is, minden normális 16 év fölötti nő félévente elmegy nőgyógyászhoz. Mit csinálna vele a doki? eladja szervkereskedőknek? lol. Aki hülye haljon meg, ez esetben legyen terhes.
2010. jan. 31. 12:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Nincs 16 éves.Aki pedig még nem volt nőgyógyásznál,az persze,hogy tart tőle."Senki nem szereti,ha turkálnak benne.Nem mindenkit világosítanak fel eléggé a szülők.Szerintem az ő szülei eléggé felelőtlenek.
2010. jan. 31. 12:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez baromi nagy felelőtlenség. Mind mind csak kifogás. Ha lenne benne elég felelősségtudat ahhoz, hogy felfogja mit jelent az egész életére nézve, hogy ha teherbe esik, akkor védekezne rendesen! Leginkább azon döbbentem meg, hogy azt mondja a gumi kényelmetlen, és amúgy sem biztos hogy nem hibás... És így? Én erre nem tudok mit mondani. Ülj le vele, és mond el neki, hogy találnia kell valamilyen megoldást a problémára. Ha máshogy nem is, legalább hüvelykúpot használjanak. Az sem a legjobb védekezés, de akkor már jobb mint a semmi (+megszakítás). Mond el neki, hogy természetes hogy tart a nőgyógyásztól, de nem élvezetből nyúlkál benne a doki, hanem az ő egészsége érdekében. Mivel szexuális életet él, lassan már rákszűrésre is érdemes lenne évente elmenni, hisz köztudott, hogy minél előbb fedezik fel, annál inkább gyógyítható. Ha kell, menj el vele... Menjetek el közösen, csak egy általános ellenőrzésre. Foghatjátok egymás kezét (persze bent nem feltétlenül kell), és biztathatjátok a másikat, hogy túl fogjátok élni...

Nem lehet, hogy a srác nem akarja a gumit? Ő pedig nem meri bevallani? Sajna sok fiatal esik ebbe a hibába, inkább nem védekeznek, csak nehogy emiatt hagyja ott a barátja. Gyógyszer íratáshoz pedig pénz és néha szülői engedély is kéne, amit képtelenek megbeszélni, így inkább marad az izgalom, és nuku védekezés...

2010. jan. 31. 13:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja, kiegészítve a hozzászólásomat (utolsó), még annyit tudok hozzátenni, hogy ha egyik módszer, lélekre beszélés sem működik, akkor esetleg ami durvább hogy mutatsz neki egy abortuszos videót... Nálunk a Néma sikolyt kötelezően megnézették általános végén, és bizony jó páran a könnyeinkkel küszködve és ökölbe szorult gyomorral néztük végig. Ha ez sem hatásos, akkor tényleg nem tudsz mit tenni, csak azt mondani, hogy majd a saját bőrén megtapasztalja miért is kéne védekezni. Adja isten ne úgy, hogy teherbe esik... elég egy szívósabb hüvelygomba is és majd megtanulja mire is jó a gumi.
2010. jan. 31. 13:29
 10/10 kolosszus22 ***** válasza:
Én azt mondom aki ennyire be van szarva mindentől, mint a barátnőd annak még kár nemi életet élnie, nem elég érett rá.
2010. jan. 31. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!