Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem akar védekezni, mit csináljak?
Szerintem meg nagyon gyorsan üsd meg hogy észhez térjen!!! Nagyon okos vagy hogy másként látod a helyzetet, mint ők. Ki mondta azt a hülyeséget, hogy a fogamzásgátlótól nem lehet gyereke? Hogy lehet olyan buta hogy nem akar védekezni? Ha annyira nagylánynak érzi magát hogy szexuális életet akar élni, igenis merjen nőgyógyászhoz elmenni. nem tudom hány éves, de biztos hogy még nagyon gyerek ahhoz hogy szexeljen, semmi felelősségtudata nincsen.
Ha anyukájával nem mer beszélni, Te menj el vele nőgyógyászhoz. Ha tényleg a barátnője vagy, egyszerűen nem hagyhatod, hogy ilyen ostoba dolgokat csináljon, nagyon veszélyes...:S Ha ilyen fiatalon terhes lesz, tönkreteszi az életét...
Ez baromi nagy felelőtlenség. Mind mind csak kifogás. Ha lenne benne elég felelősségtudat ahhoz, hogy felfogja mit jelent az egész életére nézve, hogy ha teherbe esik, akkor védekezne rendesen! Leginkább azon döbbentem meg, hogy azt mondja a gumi kényelmetlen, és amúgy sem biztos hogy nem hibás... És így? Én erre nem tudok mit mondani. Ülj le vele, és mond el neki, hogy találnia kell valamilyen megoldást a problémára. Ha máshogy nem is, legalább hüvelykúpot használjanak. Az sem a legjobb védekezés, de akkor már jobb mint a semmi (+megszakítás). Mond el neki, hogy természetes hogy tart a nőgyógyásztól, de nem élvezetből nyúlkál benne a doki, hanem az ő egészsége érdekében. Mivel szexuális életet él, lassan már rákszűrésre is érdemes lenne évente elmenni, hisz köztudott, hogy minél előbb fedezik fel, annál inkább gyógyítható. Ha kell, menj el vele... Menjetek el közösen, csak egy általános ellenőrzésre. Foghatjátok egymás kezét (persze bent nem feltétlenül kell), és biztathatjátok a másikat, hogy túl fogjátok élni...
Nem lehet, hogy a srác nem akarja a gumit? Ő pedig nem meri bevallani? Sajna sok fiatal esik ebbe a hibába, inkább nem védekeznek, csak nehogy emiatt hagyja ott a barátja. Gyógyszer íratáshoz pedig pénz és néha szülői engedély is kéne, amit képtelenek megbeszélni, így inkább marad az izgalom, és nuku védekezés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!