Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan léteznek ilyen hülyék?
Én a jelenlegi barátnőmet a tenyeremen hordoztam úgymond, romantika minden megvolt, azt mondta imád senkit nem szeretett így stb... Mégis a kapcsolat elejétől kezdve valahogy ritkák a találkozások, mostanság szinte semmit nem látom, úgy érzem ennek vége, pedig azt mondja szeret. Csak akkor azt nem értem miért nincs velem, és erre nincs válasz...
Hogy mondjak kontrát, előtte 2 évig egy olyan faszival volt, aki verte, amikor epilepsziás rohama volt eszméletlen állapotban is szexelt vele, úgy bánt vele mint egy cafattal... Persze ezt a srácot mindig kereste állandóan...
Mondtam neki akkor menjen vissza hozzá, úgy is ez hiányzik neki...
Meg lehet fejteni a "női logikát".
Ha felszínesen akarod nézni, akkor egyszerűen az elérhetetlen kell neki. Ha meg jobban, akkor nézd meg az apját. Ha az apa-mintával gáz van, akkor persze, hogy gáz lesz a választott pasival is. Ezt ő nem valószínű, hogy észrevette, ha annyira egyszerű ember, hogy nem tudja élvezni, ha jó neki.
Valószínű örül neked, és AKAR téged szeretni, csak annyira nem ehhez van szokva, hogy nem megy neki a dolog.
Egy kicsit engedd el, hagyd, h ő keressen. Pl engem is idegesít, ha valaki a szerelmével bombáz.
Lehet, h neki és neked más az elvárásotok, más a tempótok...
Tényleg vannak ilyen hülye mazohisták. Bele betegszenek, ha nem panaszkodhatnak,hogy velük milyen rosszul bánnak.
Vannak, akiknek unalmas a boldogság. Az ilyen hülyéket szívből le kell sz@*ni.
Mint nő mondom ezt. Férfiban is van ilyen. Tapasztaltam.
Igen, de még mennyi ilyen van!
Aztán meg mindegyik panaszkodik, hogy nincs értelmes pasija, meg hogy folyton verik.
De tudod, bizonyos keretek között az ember maga alakítja a sorsát. Ő azt akarja, hogy egy tapló, lekezelő bunkóval járjon, te pedig nem felelsz meg ezen kitételeknek.
Én azt mondom, hagyd a francba, és koncentrálj arra a 10%-nyi normális csajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!