Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb ajándék Valentin-napra?
Figyelt kérdés
Október óta vagyok együtt a barátommal, de úgy érzem, mintha eddig is ismertem volna, viszont nem tudom hogy minek örülne a legjobban Valentin-napi ajándék gyanánt. Tudnátok tippeket adni? Előre is köszi2010. jan. 30. 21:56
1/7 anonim válasza:
bár az első válasz igen olcsó, mégis azt ajánlom, h vegyetek közösen valamit. egyforma csecsebecse, vagy egy ajándék, amit ketté lehet szedni, és egy ide egy oda. a valentin-nap nem az a hú de nagy ünnep, h 5-6ezres nagyságrendű ajándékot vegyetek... vagy menjetek el vacsorázni, esetleg kirándulni.
2/7 anonim válasza:
Ha te nem tudod, hogy minek örülne akkor mi honnan tudjuk?:-)
Esetleg egy póló? Vagy ha kis dolgot akarsz, akkor .. biztos van valami amit szeret - azzal kapcsolatban valamit. Öngyújtó gravíroztatva(bár ez inkább akkor hasznos ha cigizik,meg talán kicsit hosszabb kapcsolat után :-))?
Nem tudom..:-D
3/7 anonim válasza:
amúgy ez az 1. válaszoló atom hülye mindehová ezt írja-.- száááánaol-.- szal a csokit a pasik is szeretik.. valamint én egyszer vettem neki egy ilyen szív alakú szőrős nagy párnát.. figyi azzal még aludni is tud még a nem is direkt xD (lány voltam)
4/7 anonim válasza:
csokiiiii :) annak mindenki örül, meg lehet enni, stb :) a srácok többsége nem szereti ezeket a rózsaszín szőrös izéket :D ha pedig maradandót akarsz akkor hívass elő egy fényképet kettőtökről és vegyél neki vmi különleges keretet.
5/7 anonim válasza:
Egy doboz csoki. (pl. van a Milkának szív alakú csokija), vagy esetleg egy bögre, vagy ha szereti a plüssöket, vehetsz neki valami aranyos, nem lányos plüsst(én a páromnak adtam néhányat, és ő is nekem). Esetleg egy tollat, amibe belegravíroztatod a nevét. Hirtelen ezek jutottak eszembe
6/7 anonim válasza:
22:28-as vagyok. Igen a 22:15-össel is egyet értek: egy fényképet hívass elő és kereteztesd be. Annak tuti fog örülni:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2010. jan. 31. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!