Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok domináns alfahím (csak pipogya), akkor készüljek fel rá, hogy mindig le leszek cserélve egy jobbra?
Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 16:50
3/6 anonim válasza:
Ha az ágyban megmutatod, hogy te vagy a férfi, akkor nem.
4/6 anonim válasza:
De sírás helyett miért nem változol meg?
Miért nem képzed magad egy jobb emberré, aki boldogabb a bőrében?
5/6 A kérdező kommentje:
Mert az meg csak úgy megy, hogy képzi magát az ember. Akkor mindenki alfahím lenne, ha ez ilyen egyszerű lenne. Egyszerűen vannak bizonyos korlátok és adottságok, amiket ha megszakad az ember, se tud átlépni vagy megváltoztatni.
2014. nov. 30. 17:24
6/6 anonim válasza:
Évekig próbáltad és úgy mondod hogy nem megy?
Érdekes én olvastam olyan emberekről, akiknek sikerült.
Sőt, én is olyan vagyok, aki az attitűdjét eléggé megváltoztatta alfahímesre és így van sokkal több sikerem a nőknél, mint régen volt.
Csak találj rá a megfelelő forrásokra, amik segítik ezt a folyamatot. Egyedül, infók nélkül persze hogy nehéz. Megfelelő könyvet olvasva, gyakorlati tapasztalatokat szerezve nem az.
Nem könnyű a dolog, de nem lehetetlen. Valahogy el kell kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!