Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor mivan? NAGYON FONTOS!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mivan? NAGYON FONTOS!

Figyelt kérdés

Szwal...van egy srác nevezzük X-nek, aki most szakított a bartnőjével (vagyis hát X sztem. még mindig szereti a lányt de a csaj csak kihasználja, amit X nem vesz észre). Tegnap X megtudta h bejön nekem. Ma rámírt msn-en de soha nem jutunk tovább annál

h "mizu?..semmi..stb.". De én úgy vettem észre, hogy egy ideje érdeklem X-et (vhol a szíve mélyén). De csak én látom így? És mit csináljak, hogy közelebb kerüljek hozzá? (elég félénk vok)

2010. jan. 30. 21:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

én is így látom!

jöjj össze vele, gondolom nem volt még X keresztnevű fiúd

2010. jan. 30. 21:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
beszéljétek ki a szakítását így közelebb fogtok kerülni egymáshoz.. mert beavat dolgokba.. majd te ne tedd zt amit tett a csaj.. vmi.. a lényeg kérdezd meg h segíthetsz e vmiben.. vmit adj neki egy kis időt.. a szakítást csak az idő gyógyítja.. én tudom 2 hete szakítottam és még mindig nagyon szar :/ 16/L
2010. jan. 30. 21:09
 3/11 anonim ***** válasza:

de miaz h nemjutottok tovább annál h mizu? xD

már bocs de ha megkérdezi h mizu akk mondasz vmi értelmeset nem azt h áhh semi kül..mert akk nemjutottok 1ről a 2re..valami értelemes témát hozz fel am meg ha tetszik éreztesd h bejön mozdulj rá:)

ha kell 1srác szerezd meg:Dne legyél kis szégyenlős azzal semmire nemmész legyél belevaló:)

16/L

2010. jan. 30. 21:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
X most változó. :) Szerintem hagyd...
2010. jan. 30. 21:12
 5/11 A kérdező kommentje:

De még az is baj h az exével nyíltan flörtölnek:S

Am. köszönöm a válaszokat

2010. jan. 30. 21:26
 6/11 anonim ***** válasza:
38%
kopjál le róla.
2010. jan. 30. 21:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Eléggé szomorú hogy képtelenek vagytok kifejezni magatokat és csak a mizu?-ig juttok.

Nyisd ki a szád cica! Nem fog leszakadni az ég, ígérem! Semmi szégyellnivaló nincs abban, ha tetszik neked egy srác! Ne légy gátlásos! Ez egy tök természetes dolog. Nagyjából ő is azt akarja amit te.

2010. jan. 31. 02:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Úgy kerülj közelebb hozzá,hogy mizu után egy-két kérdést megejtesz az exéről?!,pl.

-Exeddel egyébként miért szakítottál?

-Mennyi ideig voltatok együtt?

etc.etc...

Ha elmondja hogy miért vagy hogy is volt ez,adhatsz neki tanácsot,így tudsz közelebb kerülni hozzá,ez azért jó,mert nem feltétlenül gondol X arra hogy érdeklődsz iránta,hanem csak haverkodsz. ennyi azegész.

Ha így teszel,sikerülni fog.hajrá.

16/L

2010. jan. 31. 15:51
 9/11 anonim ***** válasza:

utolsó voltam . kihagytam hogy: ez majd jönni fog magától.

majd áradozni fog neked a csajról,és ha látja hogy téged érdekel,egyre többet fog diskurálni erről.

és mint mondtam,ez tényleg jó taktika.ahelyett,hogy ˝jajj amugy olyan cuki vagy˝,vagy hogy ˝érzel még vmit a btnőd iránt?remélem nem!˝

sokan ilyenek. mekkora gyíkság. :D

jaés mégeccer hajrá.

2010. jan. 31. 15:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszike:)
2010. febr. 3. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!