Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nem törődik velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem törődik velem vagy csak én gondolom így?

Figyelt kérdés
Annyira elszomorít,a barátom megfázott a héten csütörtökön(ma szombat van) és nem engedte, hogy meglátogassam 3 napig, azzal az indokkal, hogy nehogy elkapjam. Lehet én igénylem a túl sok törődést, de volt, hogy 2 órán át nem írt vissza smsre. Ma megkértem, hogy írjon egy sms-t egy kérdésemre kapcsolatosan, amire kb fél órán belül tudott csak válaszolni, mivel egy válaszra várt az édesanyjától. De 2 órán át meg sem nézte a telefonját és nem is írt semmit. Mikor felhívtam, még ő volt dühös rám, hogy miért mondok olyasmiket rá, hogy lesz.r engem. (17/L, másfél éves kapcsolat)
2010. jan. 30. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nagyon beteg, akkor ne zaklasd annyit. Próbálj meg türelmes lenni, ne hisztizz. Ha meg azt hiszed valamigáz van kettőtök között, akkor kérdezz rá, de csak finoman, és beszéljétek meg.
2010. jan. 30. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
nem megfojtani a szeretetedbe ...
2010. jan. 30. 21:09
 3/7 anonim ***** válasza:
amikor beteg vagyok én se nézegetem 10percenként a telefonom. lehet hogy elaludt. azzal, hogy nem akarja hogy meglátogasd, pedig védeni akar. mert most ő beteg elmész hozzá, igaz látod, de amire meggyógyul te betegedsz meg. ez sokkal rosszabb.. ha meggyógyul akkor biztos megint sokat együttlesztek:)
2010. jan. 30. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
jézusom, ha ilyen barátnőm lenne, mennék a Kálvin térre beugrani a metro alá
2010. jan. 30. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:
hallod ez még nem leszarás.. én fél évig jártam a barátommal ésvolt h egy hétig nem keresett ő téll még csak le se sz*rt..nyugi tuti csak beteg enyit még meg lehet engedni am tuti kiengesztel majd;)
2010. jan. 30. 22:10
 6/7 anonim ***** válasza:
A gond veled van. Fékezd magad, különben nem éri meg a kapcsolat a 2. évet.
2010. jan. 30. 23:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem beteg! Csajozik!

És valószínűleg azért, mert elvárod hogy azonnal ugorjon ha írsz neki, és ebből elege lett.

Túlságosan rámásztál, és megfojtod, mert ő nem szerelmes csak te, vagy ő már nem szerelmes és másik csaj kell neki.

2010. jan. 31. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!