Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem törődik velem vagy csak én gondolom így?
Figyelt kérdés
Annyira elszomorít,a barátom megfázott a héten csütörtökön(ma szombat van) és nem engedte, hogy meglátogassam 3 napig, azzal az indokkal, hogy nehogy elkapjam. Lehet én igénylem a túl sok törődést, de volt, hogy 2 órán át nem írt vissza smsre. Ma megkértem, hogy írjon egy sms-t egy kérdésemre kapcsolatosan, amire kb fél órán belül tudott csak válaszolni, mivel egy válaszra várt az édesanyjától. De 2 órán át meg sem nézte a telefonját és nem is írt semmit. Mikor felhívtam, még ő volt dühös rám, hogy miért mondok olyasmiket rá, hogy lesz.r engem. (17/L, másfél éves kapcsolat)2010. jan. 30. 21:02
1/7 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon beteg, akkor ne zaklasd annyit. Próbálj meg türelmes lenni, ne hisztizz. Ha meg azt hiszed valamigáz van kettőtök között, akkor kérdezz rá, de csak finoman, és beszéljétek meg.
2/7 anonim válasza:
nem megfojtani a szeretetedbe ...
3/7 anonim válasza:
amikor beteg vagyok én se nézegetem 10percenként a telefonom. lehet hogy elaludt. azzal, hogy nem akarja hogy meglátogasd, pedig védeni akar. mert most ő beteg elmész hozzá, igaz látod, de amire meggyógyul te betegedsz meg. ez sokkal rosszabb.. ha meggyógyul akkor biztos megint sokat együttlesztek:)
4/7 anonim válasza:
jézusom, ha ilyen barátnőm lenne, mennék a Kálvin térre beugrani a metro alá
5/7 anonim válasza:
hallod ez még nem leszarás.. én fél évig jártam a barátommal ésvolt h egy hétig nem keresett ő téll még csak le se sz*rt..nyugi tuti csak beteg enyit még meg lehet engedni am tuti kiengesztel majd;)
6/7 anonim válasza:
A gond veled van. Fékezd magad, különben nem éri meg a kapcsolat a 2. évet.
7/7 anonim válasza:
Nem beteg! Csajozik!
És valószínűleg azért, mert elvárod hogy azonnal ugorjon ha írsz neki, és ebből elege lett.
Túlságosan rámásztál, és megfojtod, mert ő nem szerelmes csak te, vagy ő már nem szerelmes és másik csaj kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!