Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik lány vonzóbb? Melyiket választanátok? És miért?
a) 178cm magas 69kg,sportosabb,nagyobb melle van,barna hajú,barna szemű,barátkozós,nyitott,kedves,társaságkedvelő,szeret bulizni,ragaszkodó,gondoskodó,érzelmes.
b) 161cm magas 52kg,kicsi mellei vannak,vörös hajú,világos zöld szemű,nagyon szeplős arcú,nagyon nyitott bárkivel bármiről tud beszélni,mindig azt csinál amit akar,nem ragaszkodik senkihez mégis rengeteg barátja van,szereti az "extrémebb" dolgokat.
Ezek ilyen lányregényes leírások amit csak egy nő képes fontosnak gondolni, de nem igazi jellemrajzok, semmit sem árulnak el.
Ennyiből max az derül ki, melyik férfinak mi a zsánere. Szexre 'A', párkapcsolatra egyik sem, mert nem ilyenre alapoznék.
Életkort mondjuk írhattál volna. Az a legfontosabb :D
Amúgy a másodikat hosszabbra írtad, az lennél te?
nahát, én csodálkozom rajta, hogy ennyien a b-t választják. mármint, nyilván a leírás nem teljes körű, de mondjuk párkapcsolatra egyértelműen az a) az alkalmasabb. nem is értem, hogy valaki miért őt választaná szexre :D bár én lány vagyok, és nem vonzódom lányokhoz, de alapjáraton ahogy elképzelem, mi kell a férfiaknak a kapcsolathoz... a többség úgy tűnik pont nem azt szereti, amit én hittem.
a b)nél nekem az az érzésem, hogy a barátságai, és a legtöbb emberi kapcsolata felszínes, lehet extrém meg izgalmas meg minden, de a vörös haj meg ez együtt sem olyan szempont egy kapcsolatban, amitől az tartalmas és mély lehetne. főleg a vörös haj... én is vörös hajú vagyok, ennyire nem szeplős ugyan, mint amit te belinkeltél, de van pár. és? nem a hajszín meg mellméret alapján kellene döntést hozni.
ilyenkor értelmet nyer az a sok kérdés itt gyakorin is, amikor sokan panaszkodnak, hogy miért nincsenek normális lányok? azért nincsenek, mert olyanok, mint az a), akit ti unalmasnak tituláltok, és izgalmasabb a b)vel lenni, de ő nem ragaszkodik a barátaihoz sem, akkor hozzátok miért ragaszkodna? bár nem tudom, az a) miért lenne unalmas.
igen, gondolom leesett mindenkinek, én inkább hasonlítok az a)hoz jellemben, kinézetben meg a b)hez. a kérdező nem tudom melyik kategória, de azért azt érdemes tudni, hogy egy két mondatos felsorolás alapján azért átfogó képet nem nagyon lehet mondani egyikükről sem, így csak nagyon felszínes képet alkothat mindenki.
bocsi, hogy lány vagyok :D
mindkettő lehet jó, de mivel én nagyon ragaszkodós típus vagyok, ezért a b-t csak elüldözném :DDDDD
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!