Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenyek lennétek a helyemben, idegesítene titeket?
Igen, ez idegesítő. Ok nélkül nem kommentálná a képét.. Még néha 1-2 e-mail + kb. fél órácska MSN belefér, de több nem. És azt is ha kéred megmutatja, nem kifogásokat talál.. Ez így fer szerintem. De necces amiatt, hogy a kapcsolatotok elején hezitált közted meg az ex között :S Nem jó jel! Beszéld ezt meg vele, de őszintén!
20/L
szerintem normális, ha a pasid jóba van az exével, én is jóba vok az én exemmel, de én is irigy lennék...
amikor látom, hogy a pasim vmilyen csajjal msn-ezik, csak az a mázli, hogy nem nyomul rá, és h láccik, hogy csak én jelentem neki a világot.
az a gáz hogy a csaj kicsit nyomul. vagy nem is tudom hogy most éppen nyomul-e de egy fél hónapja még erősen .-.-'
Egyébként már sokat beszéltünk erről,nincs semmi gond,csak szimplán jóban vannak én engem szugerál a gonodlat is.:S
bmeg . xD majd meglesz :D
és téged idegesítene,kedves előző-mert netán a kérdés nem az volt hoyg mitcsináljak-?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!