Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékenyek lennétek a helyemb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenyek lennétek a helyemben, idegesítene titeket?

Figyelt kérdés
A barátommal mikor alakult a kapcsolatunk,ingázott köztem,és a volt barátnője között.Egyszer mondta hogy inkább kibékül vele,egyszer azt hogy az exe már nem érdekli,aztán mégis engem választott.Nagy szeretjük egymást tudom hogy nem csalna meg senkivel,de ezzel a lánnyal még mindig jóban van,és már csak az is nagyon-nagyon idegesít,ha meglátom hogy kommentált a csaj képe alá,vagy msn-ezik vele...ilyenkor fel tudnék robbanni.-
2010. jan. 30. 17:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igen, ez idegesítő. Ok nélkül nem kommentálná a képét.. Még néha 1-2 e-mail + kb. fél órácska MSN belefér, de több nem. És azt is ha kéred megmutatja, nem kifogásokat talál.. Ez így fer szerintem. De necces amiatt, hogy a kapcsolatotok elején hezitált közted meg az ex között :S Nem jó jel! Beszéld ezt meg vele, de őszintén!

20/L

2010. jan. 30. 17:35
 2/11 anonim ***** válasza:

szerintem normális, ha a pasid jóba van az exével, én is jóba vok az én exemmel, de én is irigy lennék...

amikor látom, hogy a pasim vmilyen csajjal msn-ezik, csak az a mázli, hogy nem nyomul rá, és h láccik, hogy csak én jelentem neki a világot.

2010. jan. 30. 17:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Első voltam. Én is jóban vagyok az exemmel, de nem viszem túlzásba.. 1-2 e-mail csak általános dolgokról (pl."hogy vagy?") Párom nem kéri, hogy mutassam meg,de ha szeretné nyugodtan elolvashatná mert semmi titok nincs benne. Ez így oké, csak mondom túlzásba nem kell vinni (flört, kedveskedés stb)
2010. jan. 30. 17:38
 4/11 A kérdező kommentje:

az a gáz hogy a csaj kicsit nyomul. vagy nem is tudom hogy most éppen nyomul-e de egy fél hónapja még erősen .-.-'

Egyébként már sokat beszéltünk erről,nincs semmi gond,csak szimplán jóban vannak én engem szugerál a gonodlat is.:S

2010. jan. 30. 17:38
 5/11 A kérdező kommentje:
és* gondolat*
2010. jan. 30. 17:39
 6/11 anonim válasza:
höh menj oda azt verjél be egyet az exnőjének xD
2010. jan. 30. 17:50
 7/11 A kérdező kommentje:

bmeg . xD majd meglesz :D

és téged idegesítene,kedves előző-mert netán a kérdés nem az volt hoyg mitcsináljak-?

:D

2010. jan. 30. 18:03
 8/11 anonim ***** válasza:
en pl tuti feltekeny lennek, lehet hogy egy kettonek a neha egy egy email meg normalis de amit te leirtal az mar beleszamithato egy eros erdeklodesnek a reszerol a csaj irant...szerintem
2010. jan. 30. 18:34
 9/11 anonim válasza:
hát mivel ezt írtam, azt gondoltam lekövetkezteted h igen zavarna XD
2010. jan. 31. 19:00
 10/11 anonim válasza:
szia kedves kérdező a barátnőm épp benne van egy iylen szituációban csak épp ő az excsaj(remélem nem egy körben mozgunk) szóval én a másik oldalon állok...szóval ha az excsaj nyomul és a pasid még beszél vele akkor nyugodtan legyél féltékeny...bár nem fog visszamenni hozzá,mert téged választott -veled van!
2010. ápr. 18. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!