Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk*megtennétek a barátnőtökn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk*megtennétek a barátnőtöknek ha beteg? Vagy le vagy sz@rva oldd meg magad?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok,figyelsz rá,teát,kaját csinálsz,takaritasz,mosol,vasalsz helyette.
2014. nov. 28. 14:32
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nyugodtan írjatok ide ne privibe:)

Köszi a válaszokat:)megy a zöld kéz mindenkinek:)

2014. nov. 28. 15:01
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
Az én barátom nem sokat segít olyankor és máskor sem(kockul és azt mondja "drágám pihenj":DDDDD
2014. nov. 28. 15:10
 13/21 anonim ***** válasza:
49%

hát kaja, tea oké. meg ha többet kell ágyban maradnia ak én is mekk többször mellé.

De vasalni és takarítani... :D

2014. nov. 28. 15:10
 14/21 anonim ***** válasza:
96%
Evidens, persze.
2014. nov. 28. 15:28
 15/21 anonim ***** válasza:
17%
Biztos hogy nem takarítok, mosok, vasalok rá.
2014. nov. 28. 15:38
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Megcsinálnám simán,mivel amúgy is ezek nagy részét én szoktam itthon csinálni.Azonban ahhoz barátnő is kéne,ami soha nem adatott meg nekem...Szóval ha lenne kire odafigyelni... :)

23/F

2014. nov. 28. 16:26
 17/21 anonim ***** válasza:
97%

Komoly kapcsolatban élek már 3 éve. Azt gondolom, hogy egy jó kapcsolatban természetes, hogy a törődés kölcsönös. Vegyük sorba!

"Figyelsz rá."

Szerintem ehhez nem kell betegnek lennie. Egy kapcsolatban természetes, hogy a két ember figyel a másikra, törődik egymással. Nyilván ha beteg, akkor jobban figyelek rá, és Ő is rám. Pl.: ha lázas, akkor néha odaszoktam mellé ülni, az ágy szélére, picit simogatni, meg lázat mérni. :) De ez ugyanígy fordítva is.

Tea-Kaja

Igazából olyanokat sorolsz fel, amik a mi kapcsolatunkban betegség nélkül is működik. Teát mindig a barátnőm csinál, mert nagyon jól csinálja. Én meg mindig Cappuccino-t, mert az Ő nem tud. :) Ha beteg, akkor nyilván csinálok neki. Kaja. Ő főz általában. Hétvégén viszont közösen, vagy én szoktam vacsorát csinálni. Ha tényleg beteg, akkor hétköznap veszek valami mirelitet, mert főzni a munkám miatt hétköznap nincs időm.

Takarítás-mosás-vasalás.

Tudok hajat vágni, körmöt festeni, főzni-mosni-takarítani, vasalni, hajtogatni stb. Nem felvágásként írom, csupán engem így neveltek. Alapvetően ezek nagy részét ő csinálja. De például a haját rendszeresen én mosom-festem-szárítom stb. :). Ha beteg, akkor is mindent megtudok csinálni, és meg is csinálnám, de szerencsére (lekopogom) még nem volt olyan tartósan beteg, hogy ezeket a dolgokat ne tudta volna Ő ellátni.

Ha nem beteg, akkor is szoktam házimunkát végezni. Neki is lehet rosszabb napja, lehet fáradt, vagy elmaradott-szétszórt. Ilyenkor felszoktam ajánlani, hogy segítek ebben-abba, és ezt Ő is felszokta ajánlani.

Csak leírtam, hogy mi, hogy csináljuk. Remélem kielégítő a válasz. :)

További szép napot!

26/F

Járműmérnök (nem fodrász, nem sminkes, nem szakács, anyukámtól és a páromtól tanultam mindent. :) ).

2014. nov. 28. 17:01
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi kölcsönösen segítjük egymást, nem csak betegség esetében, hanem akkor is, ha valakinek mondjuk több a melója, és emiatt kevesebb az energiája. A barátomon nem fog ki a takarítás, főzés, vasalás, mivel évekig élt egyedül. Sőt, a vasalást mindig ő csinálja. Ha beteg vagyok, akkor is leveszi a terhet a vállamról. Nálunk ez alapból természetes, mert közösen vezetjük a háztartást, bár főzni inkább én szoktam, de ha úgy van, ő is. :)

25/l (és 28/f)

2014. nov. 28. 17:27
 19/21 anonim ***** válasza:
96%
Ez alapvető.
2014. nov. 28. 17:27
 20/21 anonim ***** válasza:
95%

Az én párom is mindent megcsinál, sokszor megfőzött mire a munkából hazaértem, és mosolyogva ült a tányérok mellett :D Nagyon aranyos volt! :D Van olyan, h még fel sem fogom mi történik, ő már rendet is rakott! :D Ha enni-inni kérek valamit, megcsinálja, persze ez fordítva is igaz! :) Például reggelente én csinálok kávét meg reggelit, este viszont már ő csinál kaját! :D

Ha beteg vagyok általában megpróbálom nem elhagyni magam, viszont ha tényleg nagyon komoly a dolog, akkor csak az ágyat nyomom, és Ő mindent szó nélkül megcsinál :)

2014. nov. 28. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!