Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk*megtennétek a barátnőtöknek ha beteg? Vagy le vagy sz@rva oldd meg magad?
Nyugodtan írjatok ide ne privibe:)
Köszi a válaszokat:)megy a zöld kéz mindenkinek:)
hát kaja, tea oké. meg ha többet kell ágyban maradnia ak én is mekk többször mellé.
De vasalni és takarítani... :D
Megcsinálnám simán,mivel amúgy is ezek nagy részét én szoktam itthon csinálni.Azonban ahhoz barátnő is kéne,ami soha nem adatott meg nekem...Szóval ha lenne kire odafigyelni... :)
23/F
Komoly kapcsolatban élek már 3 éve. Azt gondolom, hogy egy jó kapcsolatban természetes, hogy a törődés kölcsönös. Vegyük sorba!
"Figyelsz rá."
Szerintem ehhez nem kell betegnek lennie. Egy kapcsolatban természetes, hogy a két ember figyel a másikra, törődik egymással. Nyilván ha beteg, akkor jobban figyelek rá, és Ő is rám. Pl.: ha lázas, akkor néha odaszoktam mellé ülni, az ágy szélére, picit simogatni, meg lázat mérni. :) De ez ugyanígy fordítva is.
Tea-Kaja
Igazából olyanokat sorolsz fel, amik a mi kapcsolatunkban betegség nélkül is működik. Teát mindig a barátnőm csinál, mert nagyon jól csinálja. Én meg mindig Cappuccino-t, mert az Ő nem tud. :) Ha beteg, akkor nyilván csinálok neki. Kaja. Ő főz általában. Hétvégén viszont közösen, vagy én szoktam vacsorát csinálni. Ha tényleg beteg, akkor hétköznap veszek valami mirelitet, mert főzni a munkám miatt hétköznap nincs időm.
Takarítás-mosás-vasalás.
Tudok hajat vágni, körmöt festeni, főzni-mosni-takarítani, vasalni, hajtogatni stb. Nem felvágásként írom, csupán engem így neveltek. Alapvetően ezek nagy részét ő csinálja. De például a haját rendszeresen én mosom-festem-szárítom stb. :). Ha beteg, akkor is mindent megtudok csinálni, és meg is csinálnám, de szerencsére (lekopogom) még nem volt olyan tartósan beteg, hogy ezeket a dolgokat ne tudta volna Ő ellátni.
Ha nem beteg, akkor is szoktam házimunkát végezni. Neki is lehet rosszabb napja, lehet fáradt, vagy elmaradott-szétszórt. Ilyenkor felszoktam ajánlani, hogy segítek ebben-abba, és ezt Ő is felszokta ajánlani.
Csak leírtam, hogy mi, hogy csináljuk. Remélem kielégítő a válasz. :)
További szép napot!
26/F
Járműmérnök (nem fodrász, nem sminkes, nem szakács, anyukámtól és a páromtól tanultam mindent. :) ).
Mi kölcsönösen segítjük egymást, nem csak betegség esetében, hanem akkor is, ha valakinek mondjuk több a melója, és emiatt kevesebb az energiája. A barátomon nem fog ki a takarítás, főzés, vasalás, mivel évekig élt egyedül. Sőt, a vasalást mindig ő csinálja. Ha beteg vagyok, akkor is leveszi a terhet a vállamról. Nálunk ez alapból természetes, mert közösen vezetjük a háztartást, bár főzni inkább én szoktam, de ha úgy van, ő is. :)
25/l (és 28/f)
Az én párom is mindent megcsinál, sokszor megfőzött mire a munkából hazaértem, és mosolyogva ült a tányérok mellett :D Nagyon aranyos volt! :D Van olyan, h még fel sem fogom mi történik, ő már rendet is rakott! :D Ha enni-inni kérek valamit, megcsinálja, persze ez fordítva is igaz! :) Például reggelente én csinálok kávét meg reggelit, este viszont már ő csinál kaját! :D
Ha beteg vagyok általában megpróbálom nem elhagyni magam, viszont ha tényleg nagyon komoly a dolog, akkor csak az ágyat nyomom, és Ő mindent szó nélkül megcsinál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!