Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy lány megüt egy fiút, és a fiú megy felé idegeset, kezet emelve rá, de ütés helyett lök rajt egy nagyot, akkor jogosan csinálja? Vagy lányra/nőre nem emelünk kezet és nem is lökhetjük meg? Mi erről a véleményetek?
Figyelt kérdés
2014. nov. 27. 18:27
2/7 A kérdező kommentje:
na igen, pedig kíváncsi lennék a véleményekre
2014. nov. 27. 18:35
3/7 anonim válasza:
Helyzettől függ, de jobban jössz ki a dologból, ha nem teszed meg. Eleve nem vagyok az erőszakos megoldások híve, de sajnos van olyan helyzet, mikor csak az segít. Ha lehet, azért legyél te az okosabb, és hagyd ott simán.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ha túl erössen meglököd,elesik ugy hogy meghal,mert beverte a fejet ugy,akkor is rosszul jarsz,egyszerüen nyeld le,nőt nem lökünk fel!
5/7 A kérdező kommentje:
nem fellökés, hanem meglökés
2014. nov. 27. 19:12
6/7 anonim válasza:
Attól függ mi alapvetően, hogy mi az ok.
Ha pl egy nő felpofozza a férfit, annak is joga van visszaütni ha jogtalan volt a pofon. 1 pofon nem veszélyes, viszont ha fellöki a nőt, és úgy esik, beverheti a fejét, bele is halhat...tehát nem szerencsés.
Szerintem van az a helyzet, amikor egyes nők kihasználják ezt a "nőt semmilyen körülmények között nem szabad megütni" dumát. És van aki igen is megérdemli.
7/7 anonim válasza:
Akkor inkább üss vissza.
Barátom birkózós-"verekedős"-előjáték közben lökött egyszer hátra, de erősebben ,mint akarta, és ahogy a matracra estem, majdnem szétvertem a fejem a radiátorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!