Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért használják ki a csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért használják ki a csajok a kedves, aranyos srácokat?

Figyelt kérdés
2008. aug. 15. 17:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

akko neked is sok sikert:)

am. merrefelé laksz?

2008. aug. 15. 20:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Én 16 éves vagyok és az én barátom is kedves és aranyos. én megbecsülöm, szeretem őt. lassan 1 évesek leszünk és még egyikünk sem csalta meg a másikat. Nem tudom miért kell a sok emberkének általánosítani, h "pedig minden nő ilyen". A francokat!!!!! Én miért nem vagyok akkor ilyen? Sose használtam még ki egy fiút sem. Inkább ők engem. Nekem is vannak kérőim de én csak a barátommal foglalkozok! Ő az egyetlen akit szeretek tiszta szívemből hiába dumálnak meg h "úgyis kihasználod"...

cukorfalat

2008. aug. 15. 20:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem minden lány használja ki, és a másik, hogy mit értesz kihasználásnak? Én például 19 éves lány vagyok, és volt egy barátom, aki őrülten szerelmes volt belém, itta a szavaimat, óvott a széltől, nagyon csöpögős volt és ez nekem lett túl sok, mert egy fiú legyen férfias...a szakítás és az addigi kapcsolat tűnhetett neki kihasználásnak.

De egyébként a kérdésed költői, a válasz pedig, hogy ezen a földön mindenkit kihasználnak aki hagyja magát, ezért vagyok én a kölcsönös szerelmen alapuló kapcsolatok híve, bár úgy tűnik, ez kimegy a divatból:)

2008. aug. 19. 21:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is anno így jártam,túl rendes voltam a nőkkel. (Kihasználtak, én is hibás voltam ezért,hogy hagytam magam. Az is igaz,hogy nem a legjobb nőkkel próbálkoztam!) Most úgy vagyok vele,mindennek van határa,nem akarok egy nőt irányítani,de ő se irányítson engem. A szívesség,függetlenség más téma. Soha nem parancsoltam egy nőnek,de ezt vissza is elvárom. Sajna sokan nem értették meg.
2009. dec. 1. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!