Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek azokról a lányokról akik állandóan panaszkodnak (itt is) hogy nem akad nekik egy rendes pasi?

Figyelt kérdés
2014. nov. 27. 10:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Át tudom érezni a helyzetüket, de a rinyálás nem annyira szeretem.
2014. nov. 27. 11:18
 12/24 anonim ***** válasza:

9-es én nem mondanám magam annak.Jó nem mindenki tetszik nyilván,azért az igénytelen nekem sem jön be,de ezen kívül szinte mindegyik lány tetszik,aki igényes magára.

Olyan 80%-a a nőknek bejön teljesen,és simán el tudnék képzelni szinte bármelyikkel kapcsolatot,nekem viszont egy nő sem adott még esélyt sem...

2014. nov. 27. 11:21
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Én annó sajnáltam őket, hogy jaj szegénykéimnek is megjár a szeretet a kedvesség; némelyiket meg is próbáltam hódìtani, csak aztán mindig csak a barátzónába kerültem.

Most nagyívből letojom őket, egyéni szoc problémájuk...

Egyedül az zavar hogy a -rendes pasi- szavacskák elé nem írják hogy "gazdag, jókèpű" mert szerintem így volna reális, aztán szegény romantikus de csúnyácska srácok így legalább nem próbálkoznának hiába.

2014. nov. 27. 11:36
 14/24 A kérdező kommentje:

ma 10:43

ma 10:50

Sajnos ezt én is tapasztaltam,ezt a képküldés dolgot.

Kedvencem amikor irják hogy "Ne Általánosits" mert ők nem olyan lányok,de amikor velük is eljátszom ezt a képküldés dolgot,elpárolognak,pedig azt mondták hogy ők nem olyan lányok és nekik csak a belső számit. Én szerintem egy szavukat nem lehet elhinni.

2014. nov. 27. 12:00
 15/24 anonim ***** válasza:

Én már kicsit unom ezt az egészet... minden csaj a tökéletes szőke herceg fehér lovon tipusú srácra vágyik...

+ rinyálnak itt, hogy nincsenek megelégedve a külsejükkel... hát b4zdmeg állj talpla és tegyél érte, hogy jól nézz ki!

multkor is adtam pár tippet egy duci csajnak, erre vagy húszan lepontoztak... (csak pár tippet, pl. gugolás, kitörés, még egy edzés tervet is dobtam volna erre szét oltottan...)

2014. nov. 27. 13:00
 16/24 anonim ***** válasza:
Én már feladtam, nem igazán tudnak meghatni. Pedig egy időben komolyan hittem abban, hogy ők értékelni fogják a normális közeledést, de nem. Rengetegen nyafognak, hogy senki rájuk sem néz, ebből is gondoltam, hogy ha olyan rossz nekik, akkor kapnak majd az alkalmon, illetve hogy ők megértőbbek lesznek. Ha nekem olyan rossz lenne, fuldoklóként kapaszkodnék az utolsó szalmaszálba is, nekik valószínűleg mégse volt olyan rossz. Pedig nem is szupermodellekkel beszélgettem, sőt, átlagos külsejűek voltak, némelyik durván önbizalomhiányos is, és naivan azt gondoltam, hogy értékelni fogják, ha végre valaki szóba áll velük. Még úgy-ahogy el is beszélgettünk, de eltűntek, ha képet cseréltünk, és utána elhívtam volna őket valahová, leléptek vagy hárítottak. Elgondolkodtató, hogy egyáltalán érdemes-e szóba állni az ilyenekkel. Én most már nem fogok figyelni rájuk, még az átlagos külsejű, állítólag normális, de senki által figyelemre sem méltatott csajoknál sem sikerült semmit elérnem, pedig nem vagyok se bűnronda, se buta. Állítólag ők különbek, mint a többiek, meg hogy ők "értékesebbek", mint a kikent-kifent macák, csakhogy ebből nem bizonyítottak semmit. Megpróbáltam meggyőzni őket, hogy én igenis értékesnek, szépnek, csinosnak találom őket, hogy szeretném őket jobban megismerni, mindhiába. Többé egy ilyen nyafogósnak sem adok esélyt még csak beszélgetésre sem, mert nincs okom arra, hogy különbnek tartsam őket.
2014. nov. 27. 13:02
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
2014. nov. 27. 13:04
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azért, mert könnyen találnak menő pasit, aki viszont nem rendes és kihasználja őket, nem menő pasi meg alapból kell a fenének, még ha rendes is.
2014. nov. 27. 13:07
 19/24 A kérdező kommentje:

ma 13:02

Nagyon meginditóak a soraid. Annyira szépen fogalmazol és öszintén. Ha én lány lennék most...

2014. nov. 27. 13:11
 20/24 anonim ***** válasza:
79%
2014. nov. 27. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!