Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feladjam vagy hódítsam meg?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feladjam vagy hódítsam meg? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az a nagy helyzet hogy tetszik egy csaj.Írtam neki üzenetet, ott azt írta hogy látatlanba nem szeret ismerkedni meg hogy valaki más miatt is hanyagolná a velem való ismerkedést.

Úgy döntöttem ha látom odamegyek hozzá és dumálok vele. És megmondom neki hogy harcolni fogok érte és adjon egy esélyt magának, hogy megismerjen és úgy döntsön, hogy melyikünket válassza.(Mert még egyedülálló)

Szerintetek ez jó ötlet?Lányok ti mit reagálnátok egy ilyen helyzetben?Adnátok egy esélyt vagy elzavarnátok?

2010. jan. 30. 11:46
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem egy kicsit rémisztő. Lehet nem kellene ennyire túldramatizálni.
2010. jan. 30. 11:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát persze azért nem támadnám le.Szolid beszélgetés lenne, csak a beszélgetés lényege ez lenne.
2010. jan. 30. 11:54
 3/7 A kérdező kommentje:

Senkinek sincs véleménye?

Sok választ várok!

2010. jan. 30. 12:27
 4/7 anonim ***** válasza:
én tuti adnék.. ez a szó h harcolni fogsz érte ez tök romantikus tuti elolvad majd.. ;) sok sikert
2010. jan. 30. 22:07
 5/7 anonim válasza:

Ne ezt ne tedd,mi lányok olyanok vagyunk mint a fiúk, az kell amit nem kaphatunk meg... szerintem menny oda hozzá, és csak adj neki egy puszit vagy valami ilyesmi... de ne kezd el ilyen nyálas szövegekkel áhítatni... ha valami nem hétköznapi dolgot csinál, fel fog rád figyelni... ( és ha ráadásul nem is nyomulsz rá ) akkor még nyertebb ügyed van...legyél egy olyan pasi aki nem szerencsétlen.. mutasd meg a lánynak hogyha nemet mondana neked akkor találnál mást.. játsz el a nehezen megkaphatot... =) én ezt ajánlom. ;)

16/L

2010. febr. 1. 15:29
 6/7 A kérdező kommentje:

De ha egyszer valaki más is bejön neki, nem az lenne a logikusabb hogy mondjam neki, hogy nekem is kell.Mert ha úgy teszek, mintha nem érdekelne simán összejön a másik csávóval.

Szóval szerintem jobb ha megmondom neki hogy kell nekem.

2010. febr. 1. 16:15
 7/7 A kérdező kommentje:
De most már tényleg nem tudom, hogy mi lenne a legcélravezetőbb.Kérlek adjatok még ötleteket.Nem akarom elengedni ezt a csajt!
2010. febr. 1. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!