Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan költözzek el ettől a bunkótól?
hazajön melóból, leül a gép elé, játszik este 10ig,annyit szól csak hozzám, hogy főzzek, meg vigyek neki egy sört, az nem számít hogy én is dolgoztam, fáradt vagyok, törődésre vágyom.. aztán az ágyban meg a telefonját nyomkodja elalvásig.. mindig megmagyarázza, hogy épp miért nincs kedve velem beszélgetni.. vagy együtt lenni.. úgy fel tudja k*rni az agyam, legszívesebben csomagolnék és elköltöznék.. de a családom messze lakik, és a tartalékaim se húznák sokáig..
milyen lehetőségeim vannak ?
hát nem tudom kinek a képét kaptad, de jól átbasztak (ne sírj ezért)
11# Zsolti, csak nem te vagy az? xD
Nem erkölcsös választ fogok adni, hanem praktikusat. Keress mást, akihez átköltözhetsz.
Vagy: költözz össze egy vagy két barátnőddel, akik hasonló cipőben járnak. Ez a lehetséges leggerincesebb megoldás, de persze a legstrapásabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!