Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "Hol voltál? " "Mit csináltál? " és ehhez hasonló kérdések csak azok számára idegesítőek akiknek van mit titkolniuk?
Tényleg idegesítő tud lenni néha.
De nem az eseti miatt, hanem ha állandóan. Ha el kell számolni az idejével mindenki pipa lesz egy idő után.
De egy sima érdeklődés olykor nem árt, főleg ha nem éltek együtt. Ha meg igen, még inkább, az egyik nem tud tervezni ha nem tudja hol a másik.
Én ha egy óránál többet kések előreláthatólag küldök egy sms-t, hogy sokat kések. Egy 1-4 órát jelent :D
Ha mindig szeretettel kérdezed és figyelsz rá hogy mi foglalkoztatja, valamint ügyesen változatosan kérdezel, akkor szerintem sokkal jobban elviselhető. És talán nem muszáj minden nap :-)
Viszont ha a barátod értelmes ember, akkor mindezt el is mondhatod neki, kikérve a véleményét, és megegyezhettek valamiben.
Engem akkor tud kicsit zavarni a barátnőm a telefonhívásaival, amikor épp dolgom van (ezt ő is tudja), és érzem hogy igazából azért hív mert nem tud mit kezdeni magával. Ettől persze ugyanúgy szeretem, csak max megkérem hogy majd inkább este dumáljuk ezt meg.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!