Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó dolog a barátnőtöket kihívóan öltöztetni, vagy inkább ne?
Szoktam neki venni ezt-azt, eddig csak fehérneműket. Nem árasztom el ruhával, drágával meg végképp nem. Szülinapjára, karácsonyra szoktam venni neki valamit, vagy valentin napra. (de ezek közül se mindig fehérneműt).
Viszont most lesz a szülinapja, engem nagyon beindít a cicanaci, az ilyesmi tipusban:
A szín az mindegy, fekete-szürkében gondolkodom, persze vastagabb vagy jobban füzőtt tipusban, mert láttam olyat, akinek feketén átlátszott a fehér bugyi, meg olyat is akinek nem. De mindkét esetben ugyanaz volt a hatás, csak egyik tipus hasonlít a harisnyára.
Nos ő hordott ilyeneket, meg szereti is, csak miattam abbahagyta, vagyis leginkább kikukázta ezeket. De engem meg abszolút beindít, és nem szóltam neki, csak utólag, mikor egyszer felkerült ez a téma.
Engem nem zavar, ha ilyet hord, és megnézik, az zavar ha átlátszik, vagy ha zaklatják. De ha a cicanacit hordja, és ott van vele a gazdája az úgy helyes, vagy ti nektek ezzel bajotok lenne?
Most felmerülhetne a kérdés, hogy miért nem elég, ha megveszem és "itthon" játszunk vele, de az úgy előre megtervezett, amire én egyáltalán nem vagyok vevő.
én legfőképp párkapcsolatban lévő emberek véleményét, leginkább férfiakét várnám. A te véleményed is vélemény, szerinted bohóc szerintünk nem, ez két eltérő vélemény.
Tessék én is mondok olyan véleményt, mint a tied, én elitélem úgy (mint ahogy te, vagy legalábbis a legnagyobb ellenvetésemet nyújton), ha valaki magassarkút hord (és nem ünnepi alkalomból), vagy ünnepi cuccban mászkál (és nem indokolt jelleggel, csak a stílusa miatt).
De ettől független kimész, vagy kimegyek az utcára, te is és én is rengeteg lányt látok, magassarkúban, vagy ünnepi cuccban. (persze most nem kezdem kideríteni hogy miért van az rajta, mert lehet hogy indokolt - lehet hogy nem), egyszerűen nézek egyet jobbra, egyet balra és annyi.
Gondoltam és tudom is van akinek ez a ruha nem tetszik - így. De sokan hordják, és van akinek tetszik. De most én se állok le az ismerösökkel kibeszélni hogy:
"Nézd már, ez is magassarkút hord" (mint hogy te említetted a "nevetség tárgyát"), bár már volt alkalom hogy nevettem miatta, mert az a botlépkedés ami magassarkúban történik az minden csak nem nőies, olyasmi mintha egy madárijesztő lépkedne, erről eszembe is jutott egy sztori, de ha nem haragszol nem mesélném el. (mert egyébként sem érdekel senkit).
De egyébként nem csak nő, előfodul egy két ember is aki lenézi ezt a viseletet, ez van, ezt kell szeretni, neml ehet mindenkinek megfelelni meg mint mondtam:
"egymásnak akarunk tetszeni".
Egyrészt én kitekerném a párom nyakát, ha így beszélne rólam. "cicanadrágról van szó, amit felvehet ha velem van." "De ha a cicanacit hordja, és ott van vele a gazdája"
Másrészt, ordít a kérdésedről, hogy magad sem tudod mit akarsz. Az emberek véleménye kell, de ha ellentétes a tiéddel, tojsz rá. Szeretnéd, hogy spontán öltözködjön szexisen, de csak akkor szabad, ha veled van, ami azért némi tervezettséget jelent, amit nem szeretnél. Nem ártana, ha rájönnél mit akarsz.
Harmadrészt, nem jövök rá, hogy a barátnőd aktív slamposodásba kezdett, miután szerzett magának egy tuti pasit, vagy a tiszteletét próbálja kifejezni azzal, hogy visszafogottabban öltözködik és nem "mutogatja másoknak" magát. Nem tudom, hogyan zajlott közöttetek az a bizonyos beszélgetés, de lehet megérne még egy próbálkozást. Engem pl. egy "olyan brutál szexisen néztél ki cicanadrágban, miért nem hordod mostanában?" és "Nem vennél fel néha a kedvemért? "szöveggel biztos meg lehetne hatni.
A magassarkú és az ünnepi viselet két külön dolog. És igen, én, mint magassarkú kedvelő nő is nevettem már hangosan olyan nőn, aki nem tudott járni a cipőjében és csak csetlett-botlott. Egy magassarkút tudni kell viselni, és én szerencsére képes vagyok erre. Amikor felveszek egy farmerhez és egy lezser inghez egy tűsarkút, az nem ünnepi viselet. Ez egy tejesen hétköznapi, casual look:
Sok munkahelyen is elegánsabb viseletet követelnek meg, ahol megszabott a szoknya hossza, a magassarkú sarokmérete, a blúz színe, stb. Egy ilyen cégnél nem mondhatod azt, hogy bocs, a pasim szerint ciki magassarkút felvenni, mert nem ünneplek épp semmit, és inkább fenékvillantó cicanaciba kéne jönnöm melóba... Őszintén szólva nem tudom, hány évesek vagytok, de remélem, hogy még csak tizenvalamennyi, és nem idősebbként gondolkodtok úgy, ahogy. Bár tény, hogy a magyarok ízléstelenek és nincs stílusuk sajnos, ami az öltözködést illeti, de én a javuló tendenciában bízom.
Ja, mert öltözzön zsákba, nehogy megerőszakolják. Nehogy már mi igazodjunk a bűnözőkhöz b#meg. Azt vesz fel amit akar, és amikor akar. Nincs jogod megtiltani neki bármit is.
Majd ha megerőszakoltak, akkor "rinyálok", de addig is had tartsam fenn magamnak a jogot az öltözködéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!