Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselkednétek a helyemben? (Féltékenység)
Szerintem ez a "bosszúállás" nagyon gyerekes megoldás, ne legyél kicsinyes.
Mondd el neki, hogy neked ez miért fáj, lelkileg milyen hatással van rád ez az egész, ezt annyira békésen meg lehet beszélni...
Nem kell ultimátumot adni, eltiltani, semmi ilyesmit. Ha ténylegesen elmondod neki a félelmeidet, kételyeidet, és tényleg szeret téged, akkor mellőzni fogja ezeket a dolgokat. Ha pedig elmondod tényleg nyíltan, és semmi eredménye a dolognak, akkor legalább kiderül, hogy semmi keresnivalód mellette.
Ne érdekeljen, hogy vajon ettől mennyire tart féltékenynek, meg mit fog gondolni. Bíznod kell benne annyira, hogy tudd hogy érett férfiként fogja kezelni ezt, ha te bizalommal fordulsz hozzá, és fontosnak tartja majd, hogy te boldog legyél és ne okozzon fájdalmat ilyen hülyeségekkel.
Én mindig elmondok mindent a mostani kapcsolatomban, korábban én is tele voltam másoknál ilyen félelmekkel...de felesleges. Sose az a konklúzió, hogy egy hisztis p*csa vagyok, és ha ő fordul hozzám ilyesmivel, akkor is ugyanúgy megkeressük a megoldást együtt. Csak így működhet hosszú távon egy kapcsolat.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!