Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen karácsonyi ajándéknak örülnétek? 19L
Nem igazán tudom, hogy mit adjak a barátomnak(23) karácsonyra. Arra gondoltam,hogy az eddigi képeinkből csinálok egy montázs félét... De emellé kéne még valami..de nem tudom mi :D ha esetleg valakinek van valamilyen kivitelezhető ötlete akkor örülnék, ha azt megosztaná velem.
Vagy, hogy ti minek örülnétek a barátnőtöktől. Lányoktól is szívesen fogadok ötleteket!:)
aminek örülnék?
olyan dolog ami maradandó...legalábbis nem csoki vagy valami gyorsan elfogyasztható dolog...
közös képes dolog nem rossz ötlet...
olyan kellene ami vagy közös elfoglaltságot biztosít vagy csak a barátnőmre emlékeztet, vagy akár lehet funkciója is...
- pl mi szoktunk kártyázni, egy pakli kártya is belekerülhet az ajándékba, közös program + közös emlék!
- közös emléktárgy (kép vagy valami jelkép ami emlékeztet a barátnőmre/együtt töltött időre)
- pulóver (olyan legyen amit bárhova felvehetek, ami illik hozzám)
- ing (munkahelyen ingben vagyok, meg általában inget hordok, szóval fontos kelléknek tudható be, főleg, ha tetszik annak akitől kapom :P)
- mézeskalács :P édesszájú vagyok de lehetőleg ne valami dísz csomagolásos nem tudom mi hanem inkább amit a barátnőm csinál nekem...csak nekem :)
amit nem szeretnék kapni:
- könyv (netről letöltöm ami kell)
- pénz (kreativitás: 0, nincs semmi emlékezetes)
igazából nem várom el, hogy nagy összegű vagy nagy mennyiségű ajándékot kapjak...nekem a minőség a fontos...hogy maradjon a jövőre is belőle, de lehet benne azért fogyasztható is :) nem tudom ti mióta vagytok együtt, nálunk első karácsony lesz, szerintem jó ha kapok olyat ami rá emlékeztet...nem muszáj képes dolog...sőt jobb szerintem az amiről csak nekem jut eszembe...tehát ha valaki meglátja a kártyát neki a játék jut eszébe nekem a barátnőm és a vele eltöltött idő...inkább olyan emléktárgy legyen ami jelképes :) pulóver azért jó, mert nem helyhez kötött, viszont időhöz kötött, mert ugye nyáron nem hordom...tudom mi...bögre...hülyén hangzik, de elég sűrűn használt tárgy és ugye mindig arra emlékeztet akitől kaptam...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!