Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes de elöször életembe félek. Miért?
hány éves vagy?
velem egyébként pont fordított a helyzet,mert eddig mindenkinél féltem,de most bátran belevágnék vele akármibe!!
Szia!
Természetes dolog az, hogy félünk. Félek attól, hogy elveszítem a párom. Pedig nem kéne ettől, hiszen az is természetes dolog ha egy kapcsolat nem működik. Talán azért is félsz, mert ő (ahogy írtad is) más. Azaz érzed azt, hogy vele tényleg igazán boldog lehetsz és ez rémiszt meg.
Pszihológus dumákat mindenki gyönyörűen lenyomta. Akarod hallani az igazságot? Azt hiszem, igen:
nem szereted igazán. Érted? Nem szereted igazán. Még így sem érted bmeg? NEM SZERETED IGAZÁN.
Nem tudom hány éves lehetsz, de gondolom vágysz már egyfajta biztonságra, mind párkapcsolati témában, mind anyagi szempontból stb. Az agyad azt mondja, hogy kaparintsd meg a fiút, mert kedves stbstb, és "ez az agyad" próbálja meg veled elhitetni, hogy szerelmes vagy belé. Én a barátnőmnek, akit igazán szeretnék(csak sajnos nincs ilyen) mindent meg akarnék adni, és nemhogy félnék attól, hogy jajj első csók, jajj első szex, jajj összeköltözés, jajj kutyafaxa, hanem várnám ezeket az alkalmakat. Gondolj teljesen materiális dolgokra. Tegyük fel, hogy veszek neked ajándékba egy repjegyet a Maldív-szigetekre, all incl. ellátással. Te tudod, hogy szép hely, drága hely stbstb, de mégis arra gondolsz, hogy nem kéne menni, mert lezuhansz a repülővel stbstb. Hogyha valóban tetszene a hely, akkor ilyesmibe ha neadjIsten' belegondolnál, azonnal elhessegetnéd, mert feljönne benned az a kép, hogy ott fekszel a pálmafa árnyéka alatt, semmit sem csinálsz. De neked nem tetszik a hely,mert mondjuk mennél inkább Kubába, és így nem vagy lelkes, bár tudod, hogy milyen értékes ez az egész!
Valami ilyesmi játszódhat le az agyadban is.
Drága utolsó!
Ez volt az első élkézláb meggondolt válasz eddig aminek volt valami értelme, de sajnos ez sem teljesen okés. Hisz az agyam sugja azt hogy ne... Minden porcikám őt akarja, de sajnos én félek hogy talán mivan ha mégse akar engem. Én lennk a legboldogabb ha biztos lennék benne, hogy mennyire szeret és örökké kitart melettem.
utolsóra ne hallgass, egy balf@sz.
Azért félsz talán, mert nem akarod elrontani. ennyi. Nopara, bízd az életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!