Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt hogy egy párkapcsolat a tanulás halála?
mert elvonja a figyelmedet a tanulásról... Gondolj bele: beleszeretsz, minden happy, aztán egyszercsak összevesztek vmin, te emiatt teljesen búskomorrá válsz, nem érdekel majd senki és semmi... Na ekkor nyomja rá a bélyegét a tanulmányaidra.
Gondolnám én...
Röviden és tömören: Én a barátommal 17 évesen ismerkedtem meg, ő volt az első. Azóta is jól meg vagyunk, együtt élünk. A kapcsolatunk kezdetén anyám állandóan szívta a vérem hogy majd leromlik az átlagom, ott hagyom a sulit meg ilyenek. Nem találkozhattam vele a nélkül hogy utánna otthon ne veszekedtünk volna anyámmal. Ezért is költöztem hozzá.
Most lassan 20 leszek: Sikeres érettségim volt és fősulira járok, ahol az átlagom 4. felett van.
nekem pont forditva müködött:D
első egyetemi év,állando ivászat,bulik,null tanulás,ha nem bsc rendszer,akkor kitettek volna...1,3as átlaggal zártam az évet:D
aztán megismertem páromat,aki meleltt nem vonzott annyira h buli pia,tanultunk együtt is sokat,idén diplomázom,ha minden igaz,4essel...
ennyit az állitásról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!