Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta hogy szeret, ha nem szerelmes?
Figyelt kérdés
Párkapcsolatban élünk. Múltkor azt mondta hogy nem szerelmes belém, kell még neki idő, majd kialakul.
Én teljesen ledöbbentem, mert ő volt az első aki kimondta, és többször is.
Jól megvagyunk, szóval nem értem ezt az egész kijelentését.
2014. nov. 24. 11:55
11/13 A kérdező kommentje:
Mert hirtelen ert. Kimondta hogy szeretlek tobbszor is. Aztan telefonon ridegen kozolte hogy de az nem szerelem reszerol. Mondjuk ezert es ahogyan kozolte.
2014. nov. 24. 13:29
12/13 anonim válasza:
Azért mondta hogy szeret,mert most jelen pillanatban jó neki veled.Szeret veled lenni,jól érzi magát veled de ennyi.Nem szerelmes beléd.Hosszútávon nem tervez veled semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!